×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Λευκή ισοπαλία για Κεραυνό Κερατέας και Άρη Βούλας

Λευκή ισοπαλία για Κεραυνό Κερατέας και Άρη Βούλας

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με ευκαιρίες εκατέρωθεν

από
στις 21/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0-0

 

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Κεραυνός Κερατέας και Άρης Βούλας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σ' αυτή την 10η αγωνιστική, σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Αναβύσσου, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

 

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, με ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά τον Άρη Βούλας του Αντώνη Καραούλη να φτάνει πιο κοντά στο γκολ έχοντας δοκάρι στο μισάωρο. Το πρώτο τέταρτο του αγώνα πάντως ανήκε στον Κεραυνό, ο οποίος μπήκε καλύτερα και στο 12' απείλησε με τον Φάνη Λαμπρογεώργο, ο οποίος αστόχησε σε τετ-α-τετ. Από εκεί και πέρα και μετά το 15' οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα απείλησαν σε δύο – τρεις περιπτώσεις, με σπουδαιότερη φάση το δοκάρι του Πλίτση στο 30' με κοντινό πλασέ. Στην επανάληψη ο δυνατός αέρας που φυσούσε έκανε δύσκολη τη ζωή των 22 ποδοσφαιριστών...

 

Ο Κεραυνός στο ξεκίνημα του β' μέρους πίεσε αρκετά ψηλά και προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα. Οι Κερατιώτες του Πέτρου Μπόντζου απείλησαν στο 52' με εκτέλεση φάουλ του Ντε Ντέους, ωστόσο ο Παπαχριστόπουλος με ωραία, δύσκολη επέμβαση κράτησε το μηδέν. Μετά το 60' ο Άρης Βούλας πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, απειλώντας δύο φορές με τον Κριλή και μια με πλασέ του Σιδηρόπουλου, όπου ο Χαντζάρας με σωτήρια επέμβαση του είπε όχι!

 

***Από τον Άρη Βούλας θέλουν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας για την άψογη φιλοξενία και να συγχαρούν τον Γαλάνη και τους βοηθούς του για την άριστη διαιτησία.

***Διακρίθηκαν για τον Κεραυνό οι Τζόι Σεΐντι, Ντε Ντέους, Μεγαγιάννης και Πρίφτης.

***Σιδηρόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Πλίτσης, Τσιάτσιος και Διακρούσης ξεχώρισαν από πλευράς Άρη Βούλας.

 

Διαιτητές: Γαλάνης, Μήταρης, Γκόντα

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαδόπουλος)

(Παρατηρητής: Λάινας)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Κριεμάδης, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Μπρότσι, Πρίφτης, Σεΐντι, Μπαξεβάνης, Λαμπρογεώργος (88' Λοντσάρης), Ντε Ντέους, Μαγγανάς (46' Κετέογλου).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Παπαχριστόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης (88' λ.τρ. Φώσκολος), Τσιάτσιος, Λαδένογλου (46' Μπουλάρι), Λάπα, Κριλής, Παπαδημητρόπουλος, Κοτζάι.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 22:07