×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Εντυπωσιακός και άνετος ο Νικηφόρος!

Εντυπωσιακός και άνετος ο Νικηφόρος!

Επικράτησε 0-4 του Μαύρου Αετού και πανηγύρισε άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

από
στις 26/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0-4

 

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, κυρίως στο α' μέρος, ο ΑΠΟ Νικηφόρος πέρασε άνετα από το γήπεδο Πολυδενδρίου επικρατώντας 0-4 του Μαύρου Αετού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

 

Η ομάδα του Ξενοφώντα Ρούσση ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο 35λεπτο. Εκεί οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4' με ωραίο πλασέ του Θεοφανίδη, διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 10' με κεφαλιά του Κοτσώνη, ενώ έκαναν το 0-3 στο 35' και πάλι με τον νεαρό Θεοφανίδη.

 

Στην επανάληψη ο Μαύρος Αετός βελτίωσε την εικόνα του, ισορρόπησε το ματς και βγήκε σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις με αξιώσεις μπροστά, ωστόσο έπεσε πάνω στον σταθερό Καυκιά. Το κερασάκι της νίκης-πρόκρισης για τον Νικηφόρο έβαλε στο 80' ο Σερμπενιάδης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

 

Διαιτητές: ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Δ., ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ Κ., ΠΕΙΡΑΣΜΑΚΗΣ Ν.

(Παρατηρητής: ΜΠΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

 

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Μπουζέκος, Οικονόμου (52’ Αδάμης), Βασιλάκος Σ., Κόλλιας, Βρεττός, Πανάνης, Μαϊχμανί, Ηλίας (75’ Παπαΐωάννου), Βασιλάκος Θ. (46’ Σωτήρχος), Λόης

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κάτσιας, Αποστολόπουλος (88’ Βούλγαρης), Χασιώτης, Αλβανός, Μουράτογλου, Παυλίδης, Καγιώργης (46’ Γεωργίου), Σερμπενιάδης (80’ Μητρόπουλος), Κοτσώνης