×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άνετο διπλό ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Άνετο διπλό ο Ολυμπιακός Λαυρίου

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 0-3 της Δόξας Κορωπίου και βρίσκονται στην τρίτη θέση

από
στις 13/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-3

 

Άνετο απόγευμα και εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός Λαυρίου την Κυριακή (13/12). Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, επιβλήθηκε 0-3 της Δόξας Κορωπίου στο Αντώνης Πρίφτης, με αποτέλεσμα να επανέλθει στην τρίτη θέση.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ουραγό Δόξα, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί και να το παλέψει με αντεπιθέσεις. Βέβαια η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη κάτι που φάνηκε από νωρίς. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου μπήκε δυνατά και στο 14' είχε δοκάρι με μονοκόμματο σουτ του Πάνου. Τρία λεπτά μετά, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Έλενα Σιδερή, ο οποίος νίκησε τον Αλευρή για το 0-1. Στο 35' σημειώθηκε και το 0-2, αυτή την φορά με ωραίο διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Ζουμά.

 

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, με τη Δόξα πάντως να χάνει μια σημαντική ευκαιρία για να μειώσει το σκορ με πλασέ του Νικολαΐδη. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς και πάλι μετά το 70' και στο 77' είχε δοκάρι με τον Βελετάκο, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αυτό ήταν το τρίτο δοκάρι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για τον έμπειρο επιθετικό. Τελικά το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο 17χρονος Σαριαλτίν, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή στην ανδρική ομάδα σκόραρε κι όλας με προβολή, μετά από σέντρα του Κουρτάνοβιτς (81'). Εκτός από τον Σαριαλτίν ο Μιχάλης Βλάχος έδωσε την ευκαιρία και στον 16χρονο γκολκίπερ Καραγιάννη ο οποίος ήταν σταθερός.

 

***Ο Νικολαΐδης ήταν ότι πιο κινητικό είχε η Δόξα Κορωπίου στην επίθεση. Διακρίθηκαν για τον Ολυμπιακό Λαυρίου Βελετάκος, Πάνου και Ζουμάς.

 

Διαιτητές: Μανιώτης, Γουρνιάς, Καραθανάσης

(Παρατηρητής: Ανδρεόπουλος)

 

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Αλευρής, Ντουμπέμ, Ματζώρος, Θεοχάρης, Αδαμίδης, Σωτήρ, Καψοκώστας (81' Παπαπαντελίδης), Παπακώστας (60' Πετρογιώργος), Τσαφάρας (46' Δάβαρης), Νικολαΐδης, Καλογρίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Βαφειάδης, Πανάκης, Πάνου, Έλενας (67' Μπουτσάι), Κορώνης, Βελετάκος, Μινάι (55' Παπαγεωργίου), Ζουμάς (78' Σαριαλτίν).