×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Κεραυνός!

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Κεραυνός!

Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου επικράτησε 0-2 του Κουβαρά, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά

από
στις 13/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-2

 

Επέστρεψε στις επιτυχίες με σπουδαίο διπλό ο Κεραυνός Κερατέας. Η ομάδα του Πέτρου Μπόντζου την Κυριακή (13/12) πήρε το γειτονικό ντέρμπι με τον Κουβαρά (0-2), με αποτέλεσμα να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

 

Αυτό το τρίποντο φέρνει τον Κεραυνό στους 18 πόντους και την 10η θέση μετά από 13η αγωνιστικές, ενώ ο Κουβαράς μετά απ' αυτό το άσχημο αποτέλεσμα παραμένει χαμηλά. Στο καθαρά αγωνιστικό, ήταν ένα ντέρμπι που πήγε στη δύναμη και το πάθος, ενώ κατά διαστήματα παίχτηκε και καλό ποδόσφαιρο (κυρίως στην επανάληψη). Το πρώτο ημίχρονο για την ακρίβεια δεν είχε να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο πέρα από το εκπληκτικό γκολ του Κατσίκη, ο οποίος στο 35' έκανε υπέροχη προσωπική ενέργεια και με φανταστικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κακάγια για το 0-1.

 

Στην επανάληψη το ματς άνοιξε, με τον Κουβαρά να ανεβάζει τις γραμμές του και να έχει ένα καλό διάστημα από το 55' μέχρι το 75'. οι γηπεδούχοι η αλήθεια είναι πως δημιούργησαν καλές ευκαιρίες με τους Γαλάνη και Γκαβασιάδη, ωστόσο τους έλειψε η τελική προσπάθεια και πάσα. Όλα τελείωσαν στο 80' όταν ο Λαμπρογεώργος με ωραία κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπρότσι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

 

***Γαλάνης και Γκαβασιάδης το πάλεψαν μεσοεπιθετικά για τον Κουβαρά.

***Κορυφαίος του Κεραυνού ο Λαμπρογεώργος, στους διακριθέντες και ο Κατσίκης.

 

Διαιτητές: Μάλαμας, Χόικας, Τσαλίκογλου

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Κατσαδήμας)

(Παρατηρητής: Κοντογιάννης)

 

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Κακάγιας, Σύρος, Αναγνώστου, Κάλλης, Ζαφειρόπουλος (60' Λιάππης), Κωστής, Παπαγιάννης (46' Παπαγιάννης), Βαγγέλη, Λέμε (72' Χελιώτης), Γαλάνης, Γκαβασιάδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας, Κριεμάδη, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Τραϊτοράκης (85' Παπανικολάου), Πρίφτης, Φουστέρης (70' Βαγγέλη), Μπρότσι, Σεΐντι, Μπαξεβάνης (88' Μπαξεβάνης), Λαμπρογεώργος.