×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τρένο ο Θησέας!

Τρένο ο Θησέας!

Οι «Άγιοι» πέτυχαν ακόμα μια νίκη (0-4 τον Μαύρο Αετό) και ετοιμάζονται να πιάσουν κορυφή την επόμενη εβδομάδα

από
στις 14/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ - ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 0-4

 

Την ονειρική του πορεία συνεχίζει ο Θησέας ο οποίος δεν έκανε... στάση ούτε την Κυριακή (13/12), περνώντας νικηφόρα από το γήπεδο Πολυδενδρίου. Οι «Άγιοι» επικράτησαν, λοιπόν, με χαρακτηριστική άνεση 0-4 του Μαύρου Αετού και όχι μόνο διεύρυναν το νικηφόρο σερί που τρέχουν, αλλά ετοιμάζονται την άλλη εβδομάδα να πιάσουν κορυφή στην Γ' κατηγορία. Αυτό θα γίνει αν νικήσουν το Καπανδρίτι το οποίο υποδέχονται, την ώρα που η Αρτέμιδα θα κάνει το ρεπό της...

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο -αήττητος φέτος-Θησέας για ακόμα μια αγωνιστική επιβεβαίωσε την εξαιρετική ποιότητα που έχει στο ρόστερ του με παίκτες υψηλού επιπέδου όπως ο Τσέλιος και ο Ζιάγκος.

 

Οι «Άγιοι» άνοιξαν το σκορ στο 27' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαγγίνα το οποίο εκτέλεσε ο φορμαρισμένος Γωργάτος. Το 0-2 σημείωσε ο Ρακιπλάρι, που ήταν από τους διακριθέντες, έπειτα από σέντρα του Σωτηριάδη, ενώ το 3-0 ήρθε με πέναλτι του Μακδρυδάκη στο 76', ένα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ζιάγκος.

 

Ο Κωνσταντίνος Ζιάγκος ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με ωραίο κοντρόλ εκτός περιοχής και ψηλοκρεμαστό σουτ.

 

Διαιτητές: ΚΑΡΡΑΣ Α., ΜΠΑΛΑΓΚΑ Ε., ΜΠΕΚΑΣ Α.

(Παρατηρητής Διαιτησίας: ΣΤΑΣΗΣ Δ)

(Παρατηρητής: ΒΑΒΑΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)

 

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Καλιαράς, Κόλιας (79' Γκιάτα), Βασιλάκος, Τσεβάς, Θεοδώρης (56' Μαχίρι), Λόης, Βρετός, Σωτήρχος, Βασιλάκος, Πανάκης (63' Παπαϊωάννου).

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγγίνας, Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Σοφρόνι, Ρακιπλάρι (76' Ζέρβας), Ζιάγκος, Γεωργάτος (73' Μακρυδάκης), Ταμιχτσής (69' Σωτηριάδης).

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015 21:54