×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τέλος ο Τσίχλης, νέος προπονητής ο Καραπιπέρης στους Νικητές!

Τέλος ο Τσίχλης, νέος προπονητής ο Καραπιπέρης στους Νικητές!

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του σωματείου

από
στις 15/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Παρελθόν από το τιμόνι των Νικητών Ανθούσας / Μεσογείων αποτελεί ο Κώστας Τσίχλης. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία για προσωπικούς λόγους, με αποτέλεσμα να επέλθει το διαζύγιο. Νέος τεχνικός των Νικητών αναλαμβάνει ο Ηλίας Καραπιπέρης, ο οποίος υπήρξε προπονητής στο αντρικό τμήμα μέχρι τη σαιζόν 2013-14, ενώ παράλληλα φυσικά είναι και διευθυντής της ακαδημίας. Άμεσως συνεργάτης του κ. Καραπιπέρη θα είναι ο Νίκος Λεμονής που αγωνίζεται στους Νικητές τα τελευταία 4 χρόνια.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των ΝΙΚΗΤΩΝ. Μετά τον αγώνα της Κυριακής με τα Καλύβια, ο κ. Κ.Τσίχλης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για προσωπικούς λόγους. Oι ΝΙΚΗΤΕΣ ευχαριστούν θερμά τον κ. Τσίχλη για την συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και τονίζουν ότι η αξία και το ήθος του κ. Τσίχλη είναι αδιαμφισβήτητα.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει από σήμερα ο Ηλίας Καραπιπέρης σε συνεργασία με τον Νίκο Λεμονή. Πρόκειται για δύο προπονητές μέλη της οικογένειας των ΝΙΚΗΤΩΝ, κατόχους διπλώματος UEFA A.

 

Ο Ηλίας Καραπιπέρης που είναι ταυτόχρονα και διευθυντής της ακαδημίας των Νικητών, υπήρξε προπονητής στο αντρικό τμήμα μέχρι τη σαιζόν 2013-14 ενώ ο Νίκος Λεμονής αγωνίζεται στους Νικητές τα τελευταία 4 χρόνια . Και οι δύο έχουν ως στόχο να ολοκληρωθεί η θετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας αφενός μεν την προώθηση νέων παικτών από την ακαδημία στο αντρικό τμήμα και αφετέρου την ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές