×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μικτές ΕΠΣΑΝΑ: Σε μπαράζ οι Νέοι – Ήττα οι Παίδες

Μικτές ΕΠΣΑΝΑ: Σε μπαράζ οι Νέοι – Ήττα οι Παίδες

Οι Νέοι της ΕΠΣΑΝΑ και της ΕΠΣΑ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς (1-1) και θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την πρωτιά – Ήττα οι Παίδες της ΕΠΣΑΝΑ

από
στις 24/12/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας των Μικτών Νέων ΕΠΣΑΝΑ – ΕΠΣΑ που έγινε στην Ραφήνα (1-1) και έτσι οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την πρώτη θέση. Τα γκολ πέτυχαν οι Ε. Παπαδόπουλος (70') και Μπέκος (80' πέν.). Η Αθήνα φωνάζει για γκολ που ακυρώθηκε του Μπέκου (95'). Καλή η διαιτησία του Αντιπαριώτη.

 

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑΝΑ: Σόμογλου, Στάμου, Φράγκου, Παπαδόπουλος Α., Αναστασίου, Θεοδωράκης, Ιωαννίδης, Φωτίκας (50' Καραβασίλης), Παπαδόπουλος Ε., Γιαμάς (65' Σαλκιτζής), Πετράι.

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ: Πάρσον, Παπουτσής, Μουστής, Φουσκούλης, Παναγόπουλος, Βιέννας, Μπέκος, Γούσιας, Φάκης Ι. (63' Μπούντρας), Χαραλαμπόπουλος (85' Μακρής), Τσιριγώτης (46' Καμίδης).

 

Ο προπονητής της μικτής ΕΠΣΑΝΑ Τάκης Μακροδημήτρης τόνισε: Ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που πήγε στη δύναμη και το πάθος. Εμείς έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω να τα βγάλουμε στον αγώνα μπαράζ. Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο, με υγεία.

 

Η Μικτή Παιδων έχασε από την Αθήνα (0-2)

 

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ έχασε από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣΑ (0-2) η οποία ήδη είχε τερματίσει στην πρώτη θέση και αήττητη. Τα γκολ πέτυχαν οι Δασκαλάκης (15'), και Γωργιόπουλος (49'). Καλή η διαιτησία (Βλάχος Αντ., Γουρνιάς, Καραθανάσης).

 

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑΝΑ: Κωστόπουλος, Γεραμάνης, Τζιάτζιος, Θεοδώρου, Σπανόπουλος (41' Αλιμάγειρας), Μάνεσης, Στραβομύτης, Παναγιώτου, Ψαλιάκος, Μπούκης (53' Κυριακού), Νάκας (41' Σιώζος).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΑ: Χατζηγιαννάκης, Τσιρμπίνης, Πολυδώρου (70' Δρουγουνάκης), Νικολόπουλος, Γεωργόπουλος, Χατζής (56' Μαζέτας), Δασκαλάκης (56' Γιαννόπουλος), Γεωργίου, Κάτσικας (46' Αυγερόπουλος), Γεωργιόπουλος, Κούτσιας (46' Κυργωτάκης).

 

Ο προπονητής της μικτής ΕΠΣΑ Τάσος Δημητρίου τόνισε:Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και ο στόχος να τερματίσουμε αήττητοι επιτεύχθηκε. Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και χαρά.