×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Γερά στο κόλπο ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Γερά στο κόλπο ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 0-2 του Νικηφόρου και παραμένουν σε τροχιά κορυφής

από
στις 09/01/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-2

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι της Ραφήνας ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος είδε τα αποτελέσματα να του... έρχονται όπως τα ήθελε. Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου στο σαββατιάτικο (9/1) ματς με τον Νικηφόρο επικράτησε σχετικά εύκολα 0-2, παρουσιάζοντας σοβαρή εικόνα.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα απ' αυτό το τρίποντο μπαίνουν γερά στο... κόλπο, παραμένοντας σε τροχιά κορυφής και ενώ ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Ολυμπιακός Λαυρίου για περίπου 70 λεπτά ήταν αφεντικό στο παιχνίδι, ελέγχοντας απόλυτα την κατάσταση. Βρήκε το πρώτο γκολ στο 43', όταν ο Πανάκης έκοψε τη μπάλα στον Δημήτρη Βελετάκο και ο ικανός σκόρερ με πλασέ άνοιξε το σκορ.

 

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-2, όταν ο Έλενας Σιδερής σέντραρε και ο Χρήστος Μουστόγιαννης στο επίσημο ντεμπούτο του με κεφαλιά νίκησε τον Φελέσκουρα. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε, απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως με ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Βελετάκος, Μινάι και Έλενας. Μετά το 70' ο Νικηφόρος του Ξενοφώντα Ρούσση πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και τα έπαιξε όλα για όλα ψάχνοντας ένα γκολ για να ξαναμπεί στο κόλπο. Όποιες επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο, δημιούργησαν οι γηπεδούχοι τις καθάρισε ο νεαρός γκολκίπερ Καραγιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μια καλή εμφάνιση.

 

***Κορυφαίοι του αγώνα για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι Βελετάκος, Μουστόγιαννης και Μπουτσάι.

 

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Μπούξμπαουμ, Γουρνιάς

(Παρατηρητής: Μπαρδής)

 

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος Π., Ζάχος, Αλβανός, Καγιώργης, Χένρι (60' λ.τρ. Αποστολόπουλος), Κοτσώνης (62' Παυλίδης), Χαρικιόπουλος, Έγκουε (85' Παπάζογλου), Δούβος, Ρίζος Θ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς (76' Πάνου), Τσίκλος, Πανάκης, Μπουτσάι, Μουστόγιαννης, Έλενας, Βελετάκος (84' Ζουμάς), Μινάι, Σαριαλτίν (46' Παπαγεωργίου).