×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο ο Θησέας!

Ασταμάτητος και στο Κύπελλο ο Θησέας!

Οι «Άγιοι» που δεν ξέρουν τι πάει να πει ήττα, καθάρισαν και τον Κουβαρά (2-0) παίρνοντας μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

από
στις 21/01/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 2-0

 

Ο Θησέας συνεχίζει τα... θαύματα του! Οι «Άγιοι», που παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφεραν να επικρατήσουν 2-0 του Κουβαρά στην Αγία Μαρίνα και να πάρουν τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

 

Ήταν ένα ματς όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γκιόκα ωστόσο να κρατούν το προβάδισμα που είχαν πάρει από το α' μέρος και να περνούν στον επόμενο γύρο. Να θυμίσουμε εδώ πως τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες, με τον Θησέα βέβαια να κάνει πρωταθλητισμό στην γ', ενώ τον Κουβαρά να παλεύει για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8'. Ο Ζιάγκος έκανε υπέροχη προσπάθεια από δεξιά, σέντραρε και βρήκε μόνο του τον Ρακιπλάρι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κακάγια για το 1-0. Με την συμπλήρωση του 20λεπτου ήρθε και το 2-0.

 

Αυτή την φορά ο Τσαμιχτσής σέντραρε και ο Ζιάγκος με άψογη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Ο σκόρερ που ήταν κορυφαίος στο πρώτο ημίχρονο κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες από τους αντίπαλους αμυντικούς στάθηκε άτυχος, καθώς στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Στην επανάληψη ο Θησέας έχοντας αυτό το υπέρ του 2-0 έδωσε χώρο, την ώρα που ο Κουβαράς τα έπαιξε όλα για όλα. Η ομάδα του Κώστα Καραβίδα πίεσε αρκετά η αλήθεια είναι, δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο οι «Άγιοι» απέδειξαν πως διαθέτουν και εξαιρετικά σφιχτή άμυνα, εκεί άλλωστε που δεσπόζει η παρουσία του Τσέλιου ο οποίος για ακόμα ένα ματς ήταν βράχος!

 

***Για τον Θησέα οι Τσαμιχτσής, Μαγγίνας και Μαγκουσοχατζάκης έκαναν εξαιρετικό ματς, ενώ και ο Ζιάγκος στο πρώτο μέρος ήταν ασταμάτητος με ασίστ και γκολ!

 

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Περδίκης, Κουλοχέρης

 

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Σουσούνης, Μαγκουσοχατζάκης, Ζούρος, Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Ζιάγκος (46' λ.τρ. Μακριδάκης), Ταμιχτσής (89' Μαντόπουλος), Ρακιπλάρι (67' Σοφρόνι).

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Κακάγιας, Σύρος (43' Λέσης), Ζαφειρόπουλος, Κωστής, Αναγνώστου, Κάλης, Παπαγιάννης, Κοντζιάς, Λιάπης (57' Λευκάκης), Γαλάνης, Βανγκέλι.