×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Θριάμβευσε στο Λαύριο το Μπογιάτι!

Θριάμβευσε στο Λαύριο το Μπογιάτι!

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επικράτησε 2-4 του Ολυμπιακού Λαυρίου με σούπερ Καραχάλιο και απολαμβάνει -έστω και προσωρινά- τη μοναξιά της κορυφής

από
στις 23/01/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 2-4

 

Με επιβλητικό τρόπο πέρασε από το Λαύριο το Μπογιάτι, παίρνοντας το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον τοπικό Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα επικράτησε δίκαια 2-4 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Καραχάλιο (δύο γκολ), με αποτέλεσμα να απολαμβάνει -έστω και προσωρινά- τη μοναξιά της κορυφής. Ήταν ένα ματς το οποίο διεξήχθη υπό τσουχτερό κρύο, με τις δύο ομάδες ωστόσο να προσφέρουν γκολ και θέαμα σε ένα «γεμάτο» ντέρμπι.

 

Στο ξεκίνημα το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους δύο μονομάχους να προσέχουν τα νώτα τους. Το Μπογιάτι απείλησε πρώτο στο 18' με χαμένο τετ-α-τετ του Ντεντόπουλου, ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν και εκείνοι με ένα σουτ του Παπαγεωργίου λίγο αργότερα. Το πεντάλεπτο – κλειδί του αγώνα ήταν αυτό ανέμεσα στο 35' και το 40', όπου δύο εύκολα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν δύο γκολ και να βάλουν τα θεμέλια της νίκης. Το πρώτο λάθος των γηπεδούχων έρχεται στο 35' όταν ο Πανάκης έκανε λάθος υπολογισμό, ο Αλέξανδρος Καραχάλιος το εκμεταλλεύτηκε και με ασύλληπτο μακρινό σουτ, δείγμα της ποιότητας του, νίκησε τον νεαρό Καραγιάννη στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και δεύτερο λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού Λαυρίου αυτή την φορά από τον Τσίκλο, με τους Καραχάλιο – Ντεντόπουλο να συνεργάζονται άψογα και τον Λαζαρίδη να τελειώνει ιδανικά τη φάση με άψογο πλασέ για το 0-2!

 

Η εξέλιξη αυτή αναμφίβολα ήταν ένα σοκ για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο υπόλοιπο διάστημα του α' μέρους δεν βρήκαν απάντηση, αλλά στην επανάληψη εμφανίστηκαν εμφανώς ανεβασμένοι. Βέβαια, τα αμυντικά λάθη δεν έλειψαν, κάτι που φάνηκε και στο 60', όταν ο Πανάκης έκανε λάθος υπολογισμό, έχασε τη μπάλα από τον Μπαλωμένο και εν συνεχεία υπέπεσε σε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καραχάλιος, ο οποίος νίκησε τον Καραγιάννη για το 0-3. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε... ροντέο, με τον Ολυμπιακό Λαυρίου να ρισκάρει, να βγαίνει μαζικά μπροστά και να αφήνει κενούς χώρους πίσω. Οι γηπεδούχοι του Βλάχου μείωσαν σε 1-3 στο 63' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Πανάκη ο οποίος πήρε κατά κάποιο τρόπο ρεβάνς για τα δύο λάθη που έκανε, ενώ ακολούθησαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

 

Εν τέλει οι ελπίδες του Ολυμπιακού Λαυρίου αναζωπυρώθηκαν για τα καλά στο 75' όταν σε φάση διαρκείας ο Μουστόγιαννης μπήκε δυνατά στη φάση και με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-3, ενώ λίγο αργότερα ο Βαφειάδης άγγιξε την ισοφάριση με κεφαλιά! Όλα τελείωσαν στο 87' όταν ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επιβεβαίωσε την ποιότητα του σαν ομάδα βγαίνοντας υπέροχα μπροστά με τους Τσέλα – Καραχάλιο και τον Ντεντόπουλο να πλασάρει σε κενή εστία για το τελικό 2-4.

 

***Ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής και το ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου για την άψογη φιλοξενία, ενώ από το Μπογιάτι συγχαίρουν και τους διαιτητές.

***Αλάνθαστη η διαιτησία του Μάλαμα, αλλά και των Τζαφόλια – Γκόντα.

***Αμυντικά ξεχώρισε ο Βαφειάδης για τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ενώ στους διακριθέντες επίσης είναι οι Τσιάτσιος και Μουστόγιαννης.

***MVP του αγώνα ο Αλέξανδρος Καραχάλιος που πέτυχε και το γκολ της αγωνιστικής, ενώ στους κορυφαίους για το Μπογιάτι ήταν οι Λαζαρίδης και Ιωσήπου.

 

Διαιτητές: Μάλαμας, Τζαφόλιας, Γκόντα

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπουτσάι, Έλενας, Τσιάτσιος, Παπαγεωργίου, Μουστόγιαννης, Σαριαλτίν (46' Μινάι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Χανδρινός, Λαζαρίδης, Μπαλωμένος, Ιωσήπου, Ντεντόπουλος Χρήστος, Ρόμπολας (46' Τσέλα), Σουσούνης, Κατσούγκρης, Ντεντόπουλος Παναγιώτης, Καραχάλιος Αλέξανδρος (90' Μπερμπάντης), Τσεβάς Κώστας (81' Καραχάλιος Παναγιώτης).

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016 21:42