×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πρόκριση με σούπερ Γιαχάεβ η ΑΠΕ Λαυρεωτική!

Πρόκριση με σούπερ Γιαχάεβ η ΑΠΕ Λαυρεωτική!

Ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ τα έκανε όλα (δύο γκολ, δοκάρι και... αποβολή) στα Νέα Παλάτια και έστειλε την Λαυρεωτική στην επόμενη φάση (0-2 τον Ωρωπό)

από
στις 27/01/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-2

 

Την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε η ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία με προσωπικό σόου του Βαλεντίνου Γιαχάεβ πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου όντας καλύτερη από τον ΠΑΣ Ωρωπό επικράτησε 0-2 στο γήπεδο Νέων Παλατίων και θα βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση των 8.

 

Ήταν μια αναμέτρηση όπου τα είχε όλα, με την ΑΠΕΛ πάντως να παίζει έξυπνα, να είναι άριστη τακτικά και να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα χάρη και στην ποιότητα του Γιαχάεβ ο οποίος έκανε τη διαφορά. Ο Ωρωπός του Κώστα Τζιόμαλλου προσπάθησε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό απειλώντας στο 3' με προσπάθεια του Φίλλη, ωστόσο ο Λάμπρος έσωσε την ομάδα του. Εν τέλει, αυτή που πήρε προβάδισμα νωρίς νωρίς στο ματς ήταν η ΑΠΕΛ η οποία στο 10' άνοιξε το σκορ με σουτ του Βαλεντίνου Γιαχάεβ. Με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα ο ικανότατος άσος ξαναχτύπησε και με ωραία ατομική προσπάθεια και τελείωμα έκανε το 0-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφτασε μια ανάσα από το χατ-τρικ, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σταματώντας στο δοκάρι!

 

Ο Ωρωπός στο τελευταίο δεκάλεπτο του α' μέρους ισορρόπησε, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε σε δυο – τρεις περιπτώσεις. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο χωρίς να σημειωθούν οι σπουδαίες ευκαιρίες, πέρα από το δοκάρι του Ασλάνη στο 80'. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους, ναι μεν δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία της Λαυρεωτικής, ωστόσο ο Λάμπρος δεν είχε πρόβλημα να τις καθαρίσει. Ένα τέταρτο πριν το φινάλε ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα σε αντίπαλο του, ενώ με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το ματς και ο Ωρωπός, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μήτρου για εξύβριση.

 

***Λάπα και Φίλλης κορυφαίοι του Ωρωπού.

***MVP του αγώνα ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ, ενώ Τσιριγώτης και Τζώρας ήταν στους διακριθέντες.

 

Διαιτητές: Μανιώτης, Καραθανάσης, Γουρνιάς

 

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Σκαρμούτσος Εδ., Αμπατζή (68' Κανάρης), Γιουνάς (85' Ανυφαντής), Βολιώτης, Μπραχιμάι (59' Κατσίκης Θ.), Λάπα, Μήτρου, Φίλλης, Μπαλόκας Γ., Ευφραιμίδης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Ιατρού, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Κοντογιάννης, Χάλαρης, Βουκελάτος, Σαλίβερος (90' Ρώμας), Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Γιαχάεβ Αλέξανδρος (53' Ασλάνης), Τσιριγώτης.