×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασμα Ολυμπιακού Λαυρίου με γκολάρες! (pics)

Ξέσπασμα Ολυμπιακού Λαυρίου με γκολάρες! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες επικρατώντας 3-0 του Α.Ο. Κορωπίου με σούπερ β' ημίχρονο

από
στις 13/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 3-0

 

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός Λαυρίου, επέστρεψε στις επιτυχίες με... ξέσπασμα! Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στον πάγκο τους ως υπηρεσιακό προπονητή, επικράτησαν 3-0 του Α.Ο. Κορωπίου σ' αυτή την 20η αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων.

 

Ήταν ένα ματς όπου το Κορωπί του Φώτη Μπαλτίδη παρουσίασε καλή εικόνα στο α' μέρος, ωστόσο στην επανάληψη «έκατσε» και παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Καταλυτική για τον Ολυμπιακό Λαυρίου και για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η αλλαγή του Δημήτρη Βελετάκου, ο οποίος μπήκε στο β' μέρος και άλλαξε τον ρυθμό, ενώ συνολικά οι Λαυριώτες έκαναν ένα φανταστικό δεύτερο 45λεπτο. Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, με το Κορωπί να είναι άριστα στημένο στο α' μέρος και να παίζει έξυπνα δείχνοντας πως πατά καλύτερα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν περισσότερο, αρχικά με σουτ – οβίδα του Παπακωνσταντίνου στο 30' όπου ο νεαρός Καραγιάννης έδιωξε δύσκολα και εν συνεχεία με το δοκάρι του του Μασκλαβάνου (40') από σέντρα-ξυραφιά του Παπακωνσταντίνου.

 

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου ουσιαστικά είχε μια καλή στιγμή με τον Έλενα, ο οποίος αστόχησε με το αριστερό από καλή θέση. Στην επανάληψη, η αλλαγή του Βελετάκου και είσοδος του στο ματς άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ο ικανότατος άσος άλλωστε ήταν εκείνος που με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Ανδριανού στο 48' και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου από εκεί και πέρα δεν... κοίταξε πίσω, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα και δίκαια έφτασε στην άνετη νίκη. Το Κορωπί με τη σειρά που απείλησε ελάχιστα και συγκεκριμένα μια φορά με τον Χαρίση στο (50'), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81' έχασε πέναλτι, όταν όλα βέβαια είχαν κριθεί. Από εκεί και πέρα το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού Λαυρίου, που ήταν και εκείνο για όσκαρ, το πέτυχε στο 65' με ανάποδο ψαλίδι ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70' με κοντινό πλασέ, ύστερα από ασίστ του Μουστόγιαννη, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

***Καλή η διαιτησία του Δραγάτη και των βοηθών (Κάλλης - Κυριακόπουλος), με μοναδική φάση που σηκώνει συζήτηση το πέναλτι που δόθηκε στο φινάλε.

***Ο Ολυμπιακός Λαυρίου έκανε ένα φανταστικό β' μέρος όπου δεν υστέρησε κανείς. Κορυφαίοι οι Βελετάκος, Παπαγεωργίου, Μπεργιάννης και Μουστόγιαννης.

***Για το Κορωπί διακρίθηκαν Χαρίσης, Ματσάγγος και Πάντου.

***Παρέλαση... προπονητών, παραγόντων, ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του ποδοσφαίρου στις εξέδρες του Γ. Ραφιάς.

Διαιτητές: Δραγάτης, Κάλλης, Κυριακόπουλος

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Καραγιάννης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπεργιάννης, Μπουτσάι (80' Καπουράνης), Τσιάτσιος (46' Βελετάκος), Παπαγεωργίου, Μουστόγιαννης, Έλενας (70' Λυσέας).

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Ανδριανός, Αλεξίου Αλ., Πάντου, Παπαδόπουλος (74' Καλάβριας), Αλεξίου Στ., Ματσάγγος, Χαρίσης, Τούσα, Μασκλαβάνος, Μπανάι (66' Νούρια), Παπακωνσταντίνου.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 23:31