×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Καθάρισε από νωρίς η ΑΠΕ Λαυρεωτική!

Καθάρισε από νωρίς η ΑΠΕ Λαυρεωτική!

Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο 25λεπτο και επικράτησε 0-3 της Δόξας Κορωπίου που καιγόταν για βαθμούς

από
στις 14/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-3

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τη ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία μετά τον Κουβαρά «καθάρισε» και τη Δόξα Κορωπίου που επίσης καιγόταν για βαθμούς! Η ομάδα του Γιώργου Κόλτζου μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο 25λεπτο και έφυγε με άνετο (και δίκαιο) διπλό από το Αντώνης Πρίφτης (0-3 τελικό σκορ).

 

Ήταν ένα ματς το οποίο κύλησε ιδανικά για την ΑΠΕΛ η οποία πλέον, μετά από 20 αγωνιστικές, είναι στην 8η θέση. Όσον αφορά τη Δόξα, την Κυριακή (14/2) πραγματοποίησε το χειρότερο παιχνίδι της από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Θανάσης Πετούρης, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα κυρίως ανασταλτικά. Βέβαια οι Κορωπιώτες δεν σταματούν εδώ, καθώς θα συνεχίσουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν για την αποφυγή υποβιβασμού.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπως προείπαμε, όλα κρίθηκαν σε 25'. Η Λαυρεωτική μπήκε με το πόδι στο... γκάζι, πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ, ενώ στο 19' ο Τσιριγώτης αξιοποίησε ιδανικά τη σέντρα του Βουκελάτου και με άψογο σουτ σημείωσε το 0-2. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 24' και πάλι με τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ ο οποίος για ακόμα ένα ματς ήταν εξαιρετικός. Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει από εκεί και πέρα και δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις με τον Πλάκα, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο, καθώς ο Αλέξανδρος Λάμπρος ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε να επέμβει.

 

Από την μεριά της η Λαυρεωτική μετά το 25' ναι μεν κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο δημιούργησε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Εν τέλει το 0-3 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι Λαυριώτες του Γιώργου Κόλτζου πανηγύρισαν ένα σχετικά άνετο διπλό, ολοκληρώνοντας πάντως το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ασλάνη στο 76' (δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, μετά από χτύπημα που δέχτηκε).

 

***Κορυφαίοι του αγώνα οι Τσιριγώτης, Χουσεΐν, Βαλεντίνος Γιαχάεβ και Παντελιάς.

***Από την ΑΠΕ Λαυρεωτική εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τη διοίκηση της Δόξας Κορωπίου για τη φιλοξενία. Παράλληλα συγχαίρουν τον Βλάχο και τους βοηθούς (Πολυχρονιάδη – Χόικα) για την άψογη διαιτησία.

***ΔΗΛΩΣΕΙΣ του προπονητή της Δόξας Κορωπίου Θανάση Πετούρη μετά το τέλος του αγώνα: ''Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Λαυρεωτικής για την μαχητικότητα που έδειξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, ήταν η χειρότερη μας εμφάνιση αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται''.

 

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Πολυχρονιάδης, Χόικας

 

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Αλευρής, Ξεφτεράκης (46' Χοτζάι), Δήμας (60' Τσαουσάι), Αδαμίδης, Τούντας (70' Άλντο), Ρομπέρτο, Γρίβας, Παπαδόπουλος, Καψοκώστας, Μπονές, Σκέρντι Πλάκα.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Γιαχάεβ Αλ., Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (53' Ασλάνης), Τσιριγώτης, Γιαχάεβ Βαλ. (80' Ιατρού), Κοντογιάννης, Παπαδόπουλος (62' Τζώρας).