×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Αλμπάνης: Αντίπαλοι για 90' λεπτά με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Αλμπάνης: Αντίπαλοι για 90' λεπτά με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Τι δηλώνει ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής

από
στις 17/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αναμφίβολα η αναμέτρηση που κλέβει την παράσταση (μαζί με το Κορωπί – Κεραυνός) σ' αυτή την 21η αγωνιστική της Α' κατηγορίας είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον Παλληνιακό και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

 

Ο αγώνας φυσικά αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν θυμηθούμε την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο σωματεία στο ματς του πρώτου γύρου.

Βέβαια όλα αυτά φαίνεται να είναι... περασμένα ξεχασμένα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύει και η κεντρική φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται ο ισχυρός άνδρας του Παλληνιακού Βαγγέλης Αλμπάνης με τον πρόεδρο του Αγίου Στεφάνου Κοσμά Λεπατατζή, από τον χορό των «ερυθρόλευκων», δίνοντας το σωστό παράδειγμα.

 

Με αφορμή λοιπόν την παραπάνω φωτογραφία και το μεγάλο ματς της Κυριακής εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Αλμπάνη, ο οποίος φρόντισε να μας ξεκαθαρίσει πως Παλληνιακός και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και θα είναι αντίπαλοι μόνο για 90' λεπτά. «Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου θα τύχουν της καλύτερης φιλοξενίας. Άλλωστε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Θα είμαστε 90' λεπτά αντίπαλοι και από εκεί και πέρα και πάλι φίλοι. Για εμάς θέλω να τονίσω πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάμε για τη νίκη την Κυριακή, έχουμε αγώνες – τελικούς μπροστά μας και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της χρονιάς».