×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασε ο ΑΟ Άρτεμις!

Ξέσπασε ο ΑΟ Άρτεμις!

Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα επέστρεψε στις επιτυχίες με εντυπωσιακό τρόπο, επικρατώντας 0-4 του Αμφιάραου

από
στις 23/02/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 0-4

 

Μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα η Αρτέμιδα επέστρεψε στις επιτυχίες με εντυπωσιακό τρόπο. Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα την Κυριακή (21/2) ήταν σαρωτική και επικράτησε άνετα 0-4 του Αμφιάραου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

 

Μ' αυτό το τρίποντο ο ΑΟ Άρτεμις παραμένει στην τρίτη θέση βρισκόμενος σε απόσταση αναπνοής από το Πικέρμι και στο -5 από τον πρωτοπόρο Θησέα. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα επέβαλαν τον ρυθμό τους και με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασαν στο τρίποντο. Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 15' με πέναλτι ο Διαμάντης, ενώ στο 27' ο Τσέγια με ωραίο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 2-0. Ο Αμφιάραος που έμοιαζε ακίνδυνος απείλησε μόλις σε μια περίπτωση, την ώρα που η Άρτεμις είχε κι άλλες ευκαιρίες στο α' μέρος να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.

 

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους ποδοσφαιριστές του κ. Ζήκα να βάζουν κάτω τη μπάλα και να πετυχαίνουν άλλα δύο τέρματα. Το 3-0 σημείωσε στο 55' ο Ράσα με υπέροχη ατομική προσπάθεια και άψογο σουτ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Κόλλιας με πλασέ εκτός περιοχής.

 

***Κορυφαιοι του αγώνα οι: Ράσα, Τσουκαλάς, Τσέγια και Καζάλας.

***Με λαθάκια η διαιτησία Προδρομίδη.

Διαιτητές: ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ Π., ΝΤΟΣΤΗΣ Κ., ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Π.

(Παρατηρητής: ΚΑΛΛΗΣ -)

 

ΑΟ ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ: Βιταλιώτης, Νικολάου, Αντωνίου Ν. (56' Μελίδης), Τζαβέλλας, Ρόντος, Ράπτης, Μίχας, Θεοδωρόπουλος (46' Μπίμπας), Κατσικώστας, Κουρούπας, Μαργιέτης (71' Αντωνίου Κ.).

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καριστηνός, Τρικαλίτης (66' Ερμάρι), Καζάλας, Ρόσι, Νικολέας, Τσέγια, Ράσα, Διαμάντης, Λάζος (71' Θεοδωρίδης), Τσουκαλάς (66' Κολοβός), Κόλλιας.