×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΑΟ Σταμάτας: Δεν ενδιαφερόμαστε για υποψηφιότητες, δεν πήγαμε στη συγκέντρωση!

ΑΟ Σταμάτας: Δεν ενδιαφερόμαστε για υποψηφιότητες, δεν πήγαμε στη συγκέντρωση!

Ο ΑΟ Σταμάτας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την χθεσινή συγκέντρωση, όπου ο Γιώργος Παπαμακάριος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ

από
στις 03/03/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

''Επειδή σε ιστοσελίδες της ΕΠΣΑΝΑ αναφέρονται λεπτομερώς για τη συνάντηση των σωματείων σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Παπαμακάριου, ως ΑΟ Σταμάτας δηλώνουμε κατηγορηματικά τα εξής:

 

Παρότι ψηφίσαμε υπέρ της παύσης στην πρόσφατη ΓΣ, η διοίκηση της Σταμάτας διά στόματος του προέδρου Παναγιώτη Τσούκα και του αντιπρόεδρου – ταμεία Χρήστου Πέππα, τονίζουμε πως δεν ενδιαφερόμαστε για καμία υποψηφιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που μας απασχολεί και είναι πρωταρχικός μας στόχος είναι η σωτηρία της ομάδος μας που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

 

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πάρθηκε ποτέ καμία απόφαση από το ΔΣ της Σταμάτας για εκπροσώπηση της ομάδας σε καμία συγκέντρωση.

 

Σημείωση: Αν υπάρχουν θεατές – εκπρόσωποι (σε οποιαδήποτε συγκέντρωση) εμείς δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε να παρευρίσκονται. Και επαναλαμβάνουμε -για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις- ότι εμείς δεν στείλαμε κανέναν εκπρόσωπο...

 

Εκ της διοικήσεως της Σταμάτας''.