×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Διπλό – χρυσάφι στο Κορωπί ο Νικηφόρος!

Διπλό – χρυσάφι στο Κορωπί ο Νικηφόρος!

Επικράτησε 1-2 της Δόξας Κορωπίου και πήρε πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού

από
στις 21/03/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1-2

Μετά από έξι σερί ήττες ο Νικηφόρος επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλλον το έκανε την κατάλληλη στιγμή. Η ομάδα του Κώστα Τσίχλη την Κυριακή (20/3) κατάφερε να επικρατήσει 1-2 της Δόξας Κορωπίου, πανηγυρίζοντας τρίποντο – χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την μεριά της η Δόξα του Θανάση Πετούρη, παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, πέντε στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Δόξα Κορωπίου παρότι δεν... πήγαν τα ατού της, ήταν ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 40' με τρομερό σουτ του Καψοκώστα! Στην επανάληψη ο Νικηφόρος έβγαλε ψυχή και πάθος στο παιχνίδι του και κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αρχικά στο 65' με άψογη εκτέλεση φάουλ του Χαρικιόπουλου κι αφού γλίτωσαν από βέβαιο γκολ στο 70' (ο Καψοκώστας δεν μπόρεσε να σκοράρει για τη Δόξα από θέση βολής) πέτυχαν εκείνοι δεύτερο τέρμα στο 80'!

Ήταν μια υπέροχη ατομική προσπάθεια του Θωμά Ρίζου ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 1-2. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Δόξα βγήκε μαζικά μπροστά, είχε δύο – τρεις επικίνδυνες καταστάσεις από γεμίσματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες φωνάζουν η κάθε μια για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

***Σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι η Δόξα Κορωπίου είχε τα ατού της σε κακή μέρα. Διακριθέντες οι Άλντο Μπεχέρι και Μπονές.

***Για τον Νικηφόρο μεγάλο ματς έκαναν οι Αποστολόπουλος, Μωυσιάδης, Ρίζος Π., Ρίζος Θ.

Διαιτητές: ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ Μ., ΡΟΥΝΤΟΣ Ν., ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟΣ Κ.

ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Μιχάλης, Δήμας (74' Τσαουσάι), Μπονές, Τούντας, Γρίβας, Πλάκα, Καψοκώστας (73' Πάρος), Παπαδόπουλος, Σταμάτης (65' Ξεφτεράκης), Άλντο Μπεχέρι, Χοντάι.

Α.Π.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Κανελλόπουλος, Τσαγκαράτος, Ρίζος Π., Μωυσιάδης, Παυλίδης (85' Κεγιαδάκης), Ματζέλος, Χαρικιόπουλος (75' Τσιαμπάς), Ρίζος Θ., Δούβος, Αποστολόπουλος.