×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασμα και «τεσσάρα» ο ΑΟ Άρτεμις

Ξέσπασμα και «τεσσάρα» ο ΑΟ Άρτεμις

Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 4-0 του Αστέρα Γλ. Νερών

από
στις 03/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ 4-0

Ο ΑΟ Άρτεμις άφησε... πίσω του την βαριά ήττα στον Γέρακα και επέστρεψε εντυπωσιακά στις επιτυχίες. Η ομάδα του Ευθύμιου Ζήκα... ξέσπασε πάνω στον Αστέρα Γλ. Νερών και επικράτησε με 4-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, πιάνοντας στην πρώτη θέση τον Θησέα που έχει όμως δύο ματς λιγότερα. Η Αρτέμιδα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με ένα ευρύ σκορ, που θα μπορούσε να ξεφύγει...

Το 1-0 ήρθε μόλις στο 10' με άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Μητσιώνη, ενώ στο 15' ο Ράσα με πλασέ εκτός περιοχής σημείωσε το δεύτερο γκολ. Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα ο Έλιοτ, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, πέτυχε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 55' ο Γεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Αρτέμιδα παρότι κατέβασε ταχύτητα από ένα σημείο και μετά, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο τελευταίο διάστημα ο Αστέρας Γλ. Νερών που είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του αναγκάστηκε να μείνει με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού.

Ο τεχνικός της Αρτέμιδας Ευθύμιος Ζήκας, ωστόσο, με μια κίνηση Fair Play έβγαλε και εκείνος έναν δικό του ποδοσφαιριστή κι έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς έχοντας από δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

***Κορυφαίοι του αγώνα οι Έλιοτ, Μητσιώνης, Ράσα και Κολοβός.

Διαιτητές: Μαραγκού, Χουλιάρας, Βλαχόπουλος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μελισσόπουλος, Έλίοτ, Καζάλας, Βετουλαδίτης (60' Θεοχαρίδης), Νικολέας, Τσέγια, Ράσα, Κολοβός, Κόλλιας, Μητσιώνης (73' Μασαράς), Γεωργίου (60' Αβδελάς).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 16:17