×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σόου από τον Θησέα στην Βάρη!

Σόου από τον Θησέα στην Βάρη!

Με κορυφαίο τον Ζιάγκο (δύο γκολ – μια ασίστ) ο Θησέας επικράτησε 0-5 του τοπικού Φοίβου

από
στις 11/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 0-5

Εντυπωσιακός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο πρωτοπόρος (και αήττητος) Θησέας, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο πάει φουλ και για το πρωτάθλημα. Οι «Άγιοι» στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής πέρασαν εντυπωσιακά από την Βάρη επικρατώντας 0-5 του τοπικού Φοίβου με πρωταγωνιστή τον Ζιάγκο (δύο γκολ και μια ασίστ).

Η ομάδα του Γιώργου Γκιόκα άνοιξε το σκορ στο 10' με κεφαλιά του Μαγκουσοχατζάκη από μπαλιά του Ζιάγκου, ενώ στο 20' ο Μαγγίνας σέντραρε με τελικό αποδέκτη και πάλι τον Μαγκουσοχατζάκη που με ωραίο σουτ -αυτή την φορά- πέτυχε το 0-2. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε το τρίτο γκολ με υπέροχη ατομική προσπάθεια και εκτέλεση του Ζιάγκου, ενώ στο 43' ο Ταμιχτσής με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-4.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ρακιπλάρι ήταν εκείνος που σέντραρε από δεξιά και ο Ζιάγκος με κίνηση στο πρώτο δοκάρι και διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Ο Θησέας από εκεί και πέρα κατέβασε ταχύτητα και το ματς ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορούν τη μπάλα.

***Κορυφαίος του αγώνα ο Ζιάγκος, διακριθέντες για τον Θησέα οι Μαγκουσοχατζάκης, Ρακιπλάρι και Μαγγίνας.

Διαιτητές: Πανούτσος, Πολυχρονιάδης, Μετακίδης

Α.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ: Γαμπιεράκης, Βλάχος (79' Πάτρας), Μπαρμπαρής (65' Κολάρος), Μηλιαράκης (65' Παρόλας), Παραράς, Βολωνάκης, Κυριακόπουλος, Θεοδωσιάδης, Κουλούρης, Τσακιρλής, Βούρβαχης.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Βοτσίδης, Ζούρας, Μηναδάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος (61' Ζέρβας), Χατζόπουλος (61' Μαντόπουλος), Μαγκουσοχατζάκης, Μαγγίνας, Ζιάγκος (58' Αμάτι), Ρακιπλάρι, Ταμιχτσής.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 18:43