×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με... σπασμένα φρένα για τον τίτλο ο Θησέας

Με... σπασμένα φρένα για τον τίτλο ο Θησέας

Επικράτησε 4-0 του Μαύρου Αετού και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

από
στις 17/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ - ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 4-0

Την απίθανη, αήττητη, πορεία του προς τον τίτλο συνεχίζει ακάθεκτος ο Θησέας. Η ομάδα του Γιώργου Γκιόκα το Σάββατο (16/4), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, ξεπέρασε εύκολα με 4-0 το εμπόδιο του Μαύρου Αετού και βρίσκεται πλέον μια... ανάσα από το πρωτάθληνα, κι ενώ απομένουν τρεις... στροφές για το φινάλε.

Ο Θησέας φέτος σπάει κάθε ρεκόρ καθώς φυσικά παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα (21 νίκες – 4 ισοπαλίες – 0 ήττες), ενώ έχει παθητικό 67 – 13, την καλύτερη άμυνα και επίθεση δηλαδή στη Γ' κατηγορία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πρωταγωνιστές για τους «Άγιους» ήταν οι Ζιάγκος – Γεωργάτος (MVP) οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα... Οι δύο τους άλλωστε συνεργάστηκαν άψογα για το 1-0, όταν στο 20' ο Γεωργάτος σέντραρε και ο Ζιάγκος με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη της επανάληψης ήλθε και το δεύτερο γκολ, μετά από άψογη ομαδική συνεργασία, δείγμα και της δουλειάς που έχει γίνει στον Θησέα. Ο Γεωργάτος έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Μαγκουσοχατζάκης άφησε έξυπνα τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Ζιάγκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πετυχε το 2-0.

Ο Θησέας που κυριάρχησε σε όλο το 90λεπτο πέτυχε ακόμα δύο τέρματα στη συνέχεια με τον κορυφαίο του γηπέδου Γεωργάτο, ο οποίος αξιοποίησε άριστα τις ασίστ των Μαντόπουλου και Μακρυδάκη. Ο Γεωργάτος να σημειώσουμε πως εκτός από τα δύο τέρματα που πέτυχε, είχε επίσης δύο ασίστ και δύο δοκάρια από εκτελέσεις φάουλ!

Διαιτητές: Παπαδιώτης, Βιτσεντζάτος, Ταμπακάκης

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Σουσούνης, Ζούρος, Μηναδάκης, Κωνσταντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Μαγκουσοχατζάκης (62' Μακρυδάκης), Μαγγίνας, Ζιάγκος (59' Σοφρόνι), Ταμιχτσής (68' Μαντόπουλος), Γεωργάτος.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέππος, Καμάρας, Μπουλέκος (56' Πανάκης), Μαχίρι, Βασιλάκος Δ., Βελώτης, Βρετός (69' Γκιάτα Ε.), Λόης, Γκιάτα Γκ. (46' Βασιλάκος Θ.), Σωτήρχος, Βασιλάκος.