×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Φιέστα με τριάρα για τον Αετό Πικερμίου

Φιέστα με τριάρα για τον Αετό Πικερμίου

Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισε ο Αετός Πικερμίου την άνοδο του στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ, αφού νίκησε 3-1 το Καπανδρίτι

από
στις 09/05/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ 3-1

Με τον καλύτερο τρόπο πανηγύρισε ο Αετός Πικερμίου την άνοδο του στην Β’ Κατηγορία, κερδίζοντας την Κυριακή (8/5) με 3-1 το Καπανδρίτι στο τελευταίο του εντός έδρας αγώνα για την φετινή σεζόν στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας!

Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία όσον αφορά τον Αετό, ο οποίος με μόλις δύο χρόνια παρουσίας του στη Γ' ΕΠΣΑΝΑ, καταφέρνει να προβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία. Στο Πικέρμι έχουν φτιάξει μια νοικοκυρεμένη και καλοδουλεμένη ομάδα, με εντυπωσιακή επιθετική γραμμή που κατάφερε να έχει ένα μέσο όρο τριών (περίπου) γκολ ανά αγώνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Χωριανόπουλο με δύο γκολ του Αϊδώνη και ένα του Ιωάννου, όλα στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισε το παιχνίδι και είχε όλο τον χρόνο για να γιορτάσει μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Αετού που βρέθηκαν στο γήπεδο την άνοδο του. Για την ιστορία το γκολ για το Καπανδρίτι πέτυχε ο Μαντάς στο 50’ λεπτό.

Διαιτητές: ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Λ., ΚΑΛΛΗΣ Α., ΚΟΡΩΝΙΑΣ Κ.

(Παρατηρητής: ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Μαρκάτος, Φρίγγης (Κονταρίνης), Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Βλασσόπουλος, Ξύδης (Τσέρμος), Αϊδώνης, Κιλιμτζίδης (Κοντογιάννης), Ιωάννου.

ΑΠΕΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ: Σκούρας, Μυλωνάς, Παπαγεωργίου, Βελτανιώτης, Σίνας, Σελίστα, Κωνσταντόπουλος, Σαραλιάς ( Νικολόπουλος), Μαντάς, Νέη, Σδραλιάς (Σαρρής).

***Για φωτογραφικό ρεπορτάζ στο irafina.