×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άνετα τα Καλύβια, γκολάρα ο Μίκο!

Άνετα τα Καλύβια, γκολάρα ο Μίκο!

Η ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου επικράτησε 1-5 του Αυλώνα, με τον 16χρονο αμυντικό να πετυχαίνει το γκολ της αγωνιστικής

από
στις 16/05/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο. ΑΥΛΩΝ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 1-5

Για εντυπωσιακό φινάλε πάνε τα Καλύβια τα οποία πανηγύρισαν την τρίτη τους σερί νίκη. Η ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου την Κυριακή (15/5) στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, επικράτησε με 1-5 του Αυλώνα κι έτσι αναριχήθηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, αφού βρίσκεται πλέον στην 8η θέση μαζί με τον Ωρωπό.

Τα Καλύβια ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη νεανική ομάδα του Αυλώνα, ενώ ο 16χρονος Μίκο ήταν εκείνος που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους με το γκολ της αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟ Καλυβίων αφού είχε δοκάρι στο 14' με τον Δ. Οικονομίδη, άνοιξε το σκορ στο 20' με πλασέ του Καρελιώτη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 42' σημείωσε και το 2-0. Με την έναρξη της επανάληψης ο Οικονομίδης πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, ο Αυλώνας μείωσε σε 3-1 με τον Τσέλιο στο 60', ωστόσο ο Μάτι στο 68' με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 75' ο 16χρονος αμυντικός Μίκο με τρομερό σουτ από τα 40 μέτρα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως για τον μικρό ακούγονται τα καλύτερα λόγια κι αν δουλέψει σωστά είναι βέβαιο πως μπορεί να παίξει ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντως ο Μίκο δεν είναι ο μοναδικός ταλαντούχος άσος που έχουν τα Καλύβια, αφού υπάρχουν επίσης παιδιά όπως ο Μάτι, ο Αλεξίου και ο Πάτσης τα οποία ξεχώρισαν φέτος και ήταν στους διακριθέντες του κυριακάτικου αγώνα, όπως και ο πιο έμπειρος Καρελιώτης με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Παπαδιώτης, Ντόστης

Α.Ο. ΑΥΛΩΝ: Καλεμής, Νάνος, Πάντος, Αρκουλής, Σκεντούλι, Τσέλιος, Πατσιαβούρας, Μουλάς (46΄ Βλαχάκης), Κούκος, Ποταμιανός (57΄ Τζιοβάρας), Κούφο.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Τσουνάκης (55' Ζώης), Καραγιάννης, Μασουράκης (55' Κουφαλιάς), Μίκο, Παπανίκου, Χασουράκης (58' Ροκανάς), Αλεξίου, Πάτσης, Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Μάτι.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 19:35