×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Πεντάρα» για φινάλε τα «τρελά μωρά» του Παθιακάκη! (pic)

«Πεντάρα» για φινάλε τα «τρελά μωρά» του Παθιακάκη! (pic)

Το νεανικό σύνολο του Γιάννη Παπασταματίου επικράτησε 5-0 του Αυλώνα

από
στις 22/05/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ - ΑΟ ΑΥΛΩΝ 5-0

Μια εξαιρετική σεζόν φτάνει στο τέλος της και ολοκληρώνεται με ιδανικό τρόπο για τονΠαθιακάκη! Το νεανικό σύνολο του Γιάννη Παπασταματίου, έκλεσε με «πεντάρα» της επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, αφού επικράτησε 5-0 του Αυλώνα στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου.

Η σαββατιάτικη (21/5) αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 34ης (και τελευταίας) αγωνιστικής δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και να φτάνουν άνετα στη νίκη. Μ' αυτό το τρίποντο μάλιστα, ο Παθιακάκης τερματίζει μέσα στην εξάδα, μετά την εντυπωσιακή φετινή του πορεία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώτης στο 15' άνοιξε το σκορ, ενώ ο 16χρονος Ασημάκης που... οργίασε φέτος (εννιά γκολ στο πρωτάθλημα παρακαλώ) σημείωσε στο 20' το 2-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Οικονομόπουλος πέτυχε το 3-0, το 4-0 σημείωσε στο 32' ο Κασιόλας (γεννηθείς το 2001), ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο 15χρονος Φωτίκας που έχει καθιερωθεί πλέον και είναι μέλος και της προεθνικής ομάδας.

***Εξαιρετικό παιχνίδι από όλα τα παιδιά του Παθιακάκη, ξεχώρισαν οι Φωτίκας, Ασημάκης.

Κασιόλας, Δημάτσας και Δρόσος που έχουν γεννηθεί το 2001 έκαναν ντεμπούτο.

***Ο πρόεδρος του Παθιακάκη, Γιώργος Παθιακάκης, με δήλωση που μας παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για μια χρονιά επιτυχημένη, γεμάτη εμπειρίες που έχει κέρδος τα νεαρά παιδιά.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Παπαδόπουλος, Βιτσεντζάτος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Γιαναράκης, Οικονομόπουλος, Γερογιάννης, Γιαννόπουλος (50' Δρόσος), Τζάος, Φωτίκας, Ασημάκης (50' Βελιτζέλος), Κασιόλας, Ράπτης, Γιώτης (46' Δημάτσας), Παθιακάκης.

ΑΟ ΑΥΛΩΝ: Καλέμης, Μουλάς, Ποταμιάνος, Βλαχάκης, Σκεντούλι, Πατσιαβούρας, Κούκος, Αρκουλής, Κούφο, Λέκας, Τσέλιος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 00:12