×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέα Δυναμική: «Καλές σχέσεις με Γκιρτζίκη, είμαστε αουτσάιντερ»!

Νέα Δυναμική: «Καλές σχέσεις με Γκιρτζίκη, είμαστε αουτσάιντερ»!

Γ. Παπαμακάριος και Στ. Χρυσάφης πήραν επίσημα θέση στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής και άνοιξαν τα χαρτιά τους για τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που προηγούνται της ΕΠΟ - «Ο Γιαρένης χρωμάτισε την Ένωση με την παρουσία του στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης», τόνισε ο Παπαμακάριος

από
στις 04/06/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Το βράδυ της Παρασκευής (3/6) στο Palmie Bistro, στο Πόρτο Ράφτη, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου και τα «αποκαλυπτήρια» της Νέας Δυναμικής. Η παράταξη των Γιώργου Παπαμακάριου – Σταύρου Χρυσάφη, η οποία θα διεκδικήσει τις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ που οι συγκυρίες τις φέρνουν λίγο πριν από εκείνες της ΕΠΟ, παρουσίασε το πλάνο της και αποκάλυψε ανοιχτά την θέση της. Ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Παπαμακάριος, αφού παραδέχτηκε πως έχει καλές σχέσεις με τον νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη, με ότι συνεπάγεται αυτό, εξαπέλυσε επίθεση στον αντίπαλο του και υποψήφιο της Ανανέωσης Επιτέλους Δημήτρη Γιαρένη, ενώ ανέφερε πως «χρωμάτισε την Ένωση με την παρουσία του στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης».

Με τη σειρά του, ο Σταύρος Χρυσάφης ξεκαθάρισε -όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία με τον κ. Παπαμακάριο- πως έχει διαγράψει το παρελθόν και κάνει μια νέα αρχή, ενώ πρόσθεσε ότι «πάμε στις εκλογές με σεβασμό στον αντίπαλο, θα τα δείξει όλα η κάλπη, είμαστε αουτσάιντερ»!

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή με τον Γιώργο Παπαμακάριο να τονίζει πως την Τετάρτη – Πέμπτη αναμένεται να αναλάβει πρόεδρος της Ένωσης, τιμητικά, όπως είχε ζητήσει ο Γιώργος Φλαμπούρης. Μάλιστα, θα είναι εκείνος που θα προεδρεύει στις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Εν συνεχεία ο υποψήφιος πρόεδρος με τη Νέα Δυναμική έκανε τον πρόλογο του ξεκινώντας από τον αντίπαλο Δημήτρη Γιαρένη: «Όλοι ξέρετε τον ρόλο του Γιαρένη στις εκλογές της ΕΠΟ και τη γνωστή ιστορία με το 11-0. Μετά από αυτή την ιστορία οι σχέσεις ΕΠΣΑΝΑ – ΕΠΟ χάλασαν. Όταν ανέλαβα εγώ στην Ένωση, ίδρωσα προκειμένου να αποκαταστήσω αυτές τις σχέσεις...

Εδώ τίθεται το θέμα της ταμπακέρας το οποίο δεν έχει απαντηθεί. Επίσης, υπήρχε μια πρόταση του Γιαρένη πως θα φέρει μια χορηγία στην Ένωση από το χοτ-ντογκ 25.000 ευρώ και ήρθαν τα 20.000. Ακολούθησε η ιστορία με το σάιτ το οποίο επί 2,5 χρόνια με έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατατέθηκαν μηνύσεις. Τα παραπάνω είναι λίγα απ' αυτά που έχει προσφέρει στην Ένωση ο κ. Γιαρένης ο οποίος επικαλείται πως θα φέρει νέο ήθος. Εδώ θέλω να θέσω κάποιες ερωτήσεις στον κ. Γιαρένη:

1.Να μας πει, αν εκλεγεί, ποιες είναι οι προθέσεις του... Γιατί δεν διαψεύδει την φήμη που κυκλοφορεί και λέει πως αν εκλεγεί θα απολύσει τις υπαλλήλους;

2.Να μας μπει για την ταμπακέρα και την ιστορία που έγινε το 2012...

3.Να μας ενημερώσει αν είναι πίσω από την ιστοσελίδα που έκλεισε νύχτα. Μήπως εμπλέκεται στο θέμα;

Από εκεί και πέρα, είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Ένωσης πως ο κ. Ρούσσης δέχτηκε μεγάλο πόλεμο από τον κ. Γιαρένη, ο οποίος ζητούσε την παραίτηση του αφού ήταν παράλληλα και προπονητής στον Νικηφόρο εκτός από τη θέση του στην ΕΠΣΑΝΑ. Αυτή την στιγμή ο κ. Ρούσσης θα είναι υποψήφιος του κ. Γιαρένη σαν τοποτηρητής της ΕΠΣΑ και του κ. Δημητρίου στην ΕΠΣΑΝΑ. Άλλωστε όλοι ξέρουν τις σχέσεις Δημητρίου – Ρούσση». Επίσης, ο κ. Παπαμακάριος ζήτησε άμεσα την παραίτηση του κ. Ρούσση καθώς εκθέτει την Ένωση, με αφορμή ένα σοβαρό περιστατικό στο Συκάμινο.

«Γι' αυτό πήγα στον Γκιρτζίκη, ο Γιαρένης χρωμάτισε την Ένωση»!

Ο Γιώργος Παπαμακάριος συνέχισε κι αφού αναφέρθηκε αρχικά στον κ. Χρυσάφη εν συνεχεία... αποκάλυψε ξεκάθαρα τις θέσεις των δύο παρατάξεων εν όψει και των εκλογών της ΕΠΟ: «Γίνανε κάποια λάθη στο παρελθόν και από εμένα και από τον κ. Χρυσάφη. Ξεκινήσαμε όμως μια νέα πορεία γιατί πιστεύουμε στο όραμα που έχουμε για την ΕΠΣΑΝΑ. Υπερτερούμε σε εμπειρια, εντιμότητα και όραμα».

Για την εκπροσώπηση της ΕΠΣΑΝΑ στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης και τη δική του παρουσία στη συγκέντρωση Γκιρτζίκη απάντησε: «Το θέμα είναι ότι ο κ. Αποστολίδης είναι απερχόμενη διοίκηση, αποχωρεί. Πήγε με πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκεί. Ο κ. Γιαρένης πήγε και χρωμάτισε την Ένωση με την παρουσία του. Η δική μου παρουσία στη συγκέντρωση Γκιρτζίκη ήταν λόγω των καλών σχέσεων που έχω με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Δεν το κρύβω». Όσον αφορά τους υποψηφίους της παράταξης, ο κ. Παπαμακάριος δεν θέλησε να ανακοινώσει επίσημα ακόμα τα ονόματα.

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε πως μέσα στην 4ετία έχει σκοπό να προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση και φυσικά παραδέχτηκε πως αυτή θα είναι ο Σταύρος Χρυσάφης. Όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει συμφωνία για 2-2 χρόνια, ξεκαθάρισε πως δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα, αφού μπορεί να είναι 2-2 ή 3-1. Αυτό θα αποφασιστεί στην πορεία, τόνισε χαρακτηριστικά. «Η συνεργασία μας είναι άψογη με τον κ. Χρυσάφη και μετά το τέλος των εκλογών και τη νίκη μας θα δουλέψουμε σαν μια ομάδα χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης θα υπάρχουν δύο εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιο και θα υπάρχει μια ενωμένη 11άδα», πρόσθεσε ο Παπαμακάριος.

Από την μεριά του ο Σταύρος Χρυσάφης εξήγησε: «Διαγράφω το κακό παρελθόν, κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι τσακώνονται και μετά γίνονται οι καλύτεροι φίλοι. Έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές αλλά το θέμα έχει τελειώσει. Εμείς θα πάμε με σεβασμό στον αντίπαλο, η κάλπη θα τα δείξει όλα, είμαστε αουτσάιντερ».

Τέλος, όταν ρωτήσαμε τον κ. Παπαμακάριο για τις έντονες δημόσιες κόντρες ανάμεσα στις δύο παρατάξεις και την τοποθέτηση της Ανανέωσης Επιτέλους, σχετικά με το ποιος είναι επικεφαλής στην Νέα Δυναμική, απάντησε: «Ο κ. Γιαρένης είναι ένας παράγοντας με 15 χρόνια αποτυχημένων υποψηφιοτήτων... Δεν μπορεί να με κρίνει. Δεν μπορεί να λέει ότι με ελέγχει ο κ. Χρυσάφης. Όλοι ξέρουν την πορεία μας και ο κάθε ένας κρίνει».

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 03:26