×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Επιστολή Ηλία Ντάφλου - Σταύρου Σούλου

Επιστολή Ηλία Ντάφλου - Σταύρου Σούλου

«Χωρίς διάθεση εμπλοκής μας στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ είμαστε υποχρεωμένοι να στηλιτεύουμε το άδικο της θέσεως παράγοντα της ΕΠΣΑΝΑ όπου με δήλωση του αφήνει υπονοούμενα για την διαιτησία και τους διαιτητές της Ανατολικής Αττικής», αναφέρει μεταξύ άλλων

από
στις 18/06/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή των κ.κ. Ηλία Ντάφλου και Σταύρου Σούλου.


Αξιότιμοι κύριοι.

Χωρίς διάθεση εμπλοκής μας στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ είμαστε υποχρεωμένοι να στηλιτεύουμε το άδικο της θέσεως παράγοντα της ΕΠΣΑΝΑ όπου με δήλωση του αφήνει υπονοούμενα για την διαιτησία και τους διαιτητές της Ανατολικής Αττικής.

Η διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ όλον αυτόν τον καιρό στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Η επιβράβευση της ήταν, η αξιολόγηση σε εθνικές κατηγορίες του μεγαλύτερου αριθμού διαιτητών που είχε ποτέ η ΕΠΣΑΝΑ από ιδρύσεως της.

Για ποιο λόγο προσπαθείτε να απαξιώσετε και αμαυρώσετε την προσπάθεια και τον αγώνα αυτών των παιδιών.

Γιατί τώρα και όχι τότε που κατά γενική αλλά και δική του ομολογία η διαιτησία πήγαινε καλά και δεν είχε εμπλοκή στην εξέλιξη των πρωταθλημάτων?

Έχοντας την συνείδηση μας καθαρή θα τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια και θα του πούμε ότι, το άδικο δεν το ευλογή ο ΘΕΟΣ.

Όντας μικρότεροι σε ηλικία θα παρακαλούσαμε και προτρέπουμε ανεξάρτητα με την όποια διοίκηση επιλέξουν τα σωματεία να αφήσετε τους διαιτητές να λειτουργούν απρόσκοπτα στην αγάπη τους και το πάθος τους που είναι η διαιτησία.

Καλούμε κάθε παράγοντα ο οποίος πράγματι και με στοιχεία έχει κάτι μεμπτό για οποιονδήποτε διαιτητή της Ανατολικής Αττικής να το καταθέτει όταν πρέπει, εκεί που πρέπει στα αρμόδια όργανα διότι, σε αντίθετη περίπτωση και εκ των υστέρων είναι εκ του πονηρού και χαρακτηρίζεται ως συκοφάντης.

Ηλίας Ντάφλος
Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής & πρώην Αρχιδιαιτητής ΕΠΣΑΝΑ.

Σταύρος Σούλος
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής & πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΑΝΑ.