×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Αλλαγή σελίδας στον Αυλώνα

Αλλαγή σελίδας στον Αυλώνα

Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Κώστας Κοντούλας, μετά την εκλογή του στην ΕΠΣΑΝΑ ως β' αντιπρόεδρος – Νέος πρόεδρος στον ΑΟ Αυλώνα ο Χρήστος Σαμπάνης

από
στις 28/06/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αναμενόμενες διοικητικές εξελίξεις στον Αυλώνα. Όπως ενημερωθήκαμε επίσημα, ο Κώστας Κοντούλας αποτελεί παρελθόν από την προεδρία του συλλόγου μετά βέβαια την εκλογή του στην ΕΠΣΑΝΑ ως β' αντιπρόεδρος.

Ο κ. Κοντούλας έχοντας προνοήσει και... βλέποντας τη νίκη της παράταξης Γιαρένη να έρχεται στις πρόσφατες εκλογές, είχε φροντίσει να βρει ασφαλή διάδοχη κατάσταση για τη διοίκηση του ΑΟ Αυλώνα. Συγκεκριμένα ο σύλλογος περνά σε καλά χέρια, αφού την προεδρία ανάλαβε ο Χρήστος Σαμπάνης, ενώ αντιπρόεδρος είναι ο Παντελής Δάβρης. Από εκεί και πέρα, το υπόλοιπο Δ.Σ. συγκροτήθηκε ως εξής: Γενικός Γραμματέας: Νίκος Τζεβελέκος, Ταμίας: Σπυρίδων Σύρμας, Γεν. Αρχηγός: Ιωάννης Φύστης, Υπεύθ. Ακαδημιών: Ηρακλής Παπαθεοδώρου, Νικόλαος Ποταμιάνος.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει δυναμικά και με μεγάλη διάθεση και ήδη έχει συμφωνήσει με τον Νικόλαο Πρέκα για την τεχνική ηγεσία, ενώ βοηθός του θα είναι ο Ιωάννης Σκεντούλι.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016 12:11