×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό ο Ολ. Λαυρίου

ΕΠΣΑΝΑ: Έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό ο Ολ. Λαυρίου
από
στις 15/02/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος να θυμίσουμε πως μετρούσε τρεις σερί νίκες, δύο για το πρωτάθλημα και μια για το Κύπελλο.

 

Η ομάδα του Τάκη Τσίκλου την Κυριακή (15/2) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ ήρθε 1-1 με τον Κουβαρά στο Γιώργος Ραφιάς, με αποτέλεσμα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένας βαθμός, πάντως, που έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είναι θετικός για τους Λαυριώτες οι οποίοι από το 33' βρίσκονταν πίσω στο σκορ μετά το ωραίο γκολ του Πλάκα με πλασέ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην επανάληψη, απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις και τελικά ισοφάρισαν στο 71' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαβασιάδη.

 

Αξίζει να σημειώσουμε πως Ολυμπιακός Λαυρίου και Κουβαράς ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Μπεργιάννη – Ευδαίμων οι οποίοι είχαν μια κοκορομαχία και είδαν την κόκκινη κάρτα.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Κυρκος, Χίκα (50' Παράσχος), Κουρτάνοβιτς, Μούργος (46' Μπουτσάι), Βαφειάδης, Μπεργιάννης, Γκριμέκης, Έλενας (57' Βίλα), Τσίκλος, Παπαγεωργίου, Γκαβασιάδης.

 

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Ευδαίμων, Φειζούλα, Δημητρακόπουλος Χ., Δημογιάννης, Αναγνώστου, Αλεξίου, Πίστας (85' Μουλίδης), Κερμέζο, Δημητρακόπουλος Α., Πλάκα, Ζατσελάρι (73' Συρος).

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 21:41