×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Εξέλιξη-Βόμβα: Ο Δήμαρχος Δημ. Λουκάς «μπροστάρης» στον Κεραυνό Κερατέας!

Εξέλιξη-Βόμβα: Ο Δήμαρχος Δημ. Λουκάς «μπροστάρης» στον Κεραυνό Κερατέας!

Αναλαμβάνει και επίσημα την προεδρία τη Δευτέρα (8/8)...

από
στις 05/08/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να «τρέξει» την επόμενη μέρα του Κεραυνού Κερατέας και να σώσει τον ιστορικό σύλλογο, όπως προέκυψε μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/8) και την οποία συγκάλεσε ο πρώην πρόεδρος Θανάσης Μακροδημήτρης.

Η παραπάνω εξέλιξη μπορεί να αιφνιδιάζει τους πάντες ωστόσο αναμφίβολα είναι η καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορούσε να βρεθεί για το σωματείο της Ανατολικής Αττικής απ' όλες τις απόψεις! 

Μαζί με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα είναι από την πλευρά της Αντιπολίτευσης ο Σταύρος Ρόζης, ενώ «μέσα» (ως απλό μέλος λογικά) είναι και ο Νίκος Λιούμης, ο οποίος άλλωστε είχε εκφράσει προ ημερών την πρόθεση του να αναλάβει την ομάδα. Ο κ. Λιούμης, δε, φαίνεται να έχει άλλους έντεκα ανθρώπους οι οποίοι θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις και την απόφαση του Δημάρχου να μπει στην προεδρία και εν συνεχεία θα φανεί αν συμφωνούν και εκείνοι, προκειμένου να ενταχθούν στο νέο Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί άμεσα.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες μέσα στο Σαββατοκύριακο με συνεχεία επαφές, έτσι ώστε τη Δευτέρα (8/8) όλα να είναι έτοιμα και να πραγματοποιηθεί επαναληπτική (εκλογική) Γενική Συνέλευση και εκεί ο Δημήτρης Λουκάς να αναλάβει και επισήμως τα ηνία του Κεραυνού.

Κατά τα άλλα, από την σημερινή Γενική Συνέλευση δεν έλειψε η ένταση, οι πολιτικές διαμάχες και οι κόντρες, ωστόσο το σημαντικό είναι πως ο Κεραυνός φαίνεται να βρίσκει διέξοδο στο διοικητικό... αδιέξοδο.

Το ακόμα πιο σημαντικό, δε, είναι πως ο κ. Λουκάς εξέφρασε την πρόθεση του να τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να μιλήσει με τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου ο Κεραυνός να απαλλαγεί επιτέλους από τον βραχνά των χρεών που ταλαιπωρεί τον σύλλογο.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 22:16