×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Αλλάζει σελίδα ο Κεραυνός Κερατέας

Αλλάζει σελίδα ο Κεραυνός Κερατέας

Σε κλίμα ενότητας η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την αγορά νέου καταστατικού, προκειμένου ο σύλλογος να απαλλαγεί μια και καλή από τον βραχνά των χρεών

από
στις 09/08/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Κεραυνό Κερατέας ο οποίος είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα! Η χθεσινή δευτερικάτικη (8/8) Γενική Συνέλευση, που ουσιαστικά ήταν συνέχεια της αμέσως προηγούμενης, όπου ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς βγήκε μπροστά για να τρέξει την ομάδα, διεξήχθη σε κλίμα ενότητας και πλήρους ομοψυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι και πέρασε ομόφωνα αφορά την αγορά νέου καταστατικού, προκεικένου ο σύλλογος να απαλλαγεί μια και καλή από τον βραχνά των χρεών! Μιλάμε για μια εξέλιξη που φαντάζει μονόδρομος έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τον Κεραυνό, με το ποσό πλέον προς το ΙΚΑ να είναι υπέρογκο και μη διαχειρίσιμο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, όπου πρώτος τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος αφού έστειλε μήνυμα ενότητας προς όλους, κατέθεσε την πρόταση του που αφορά την αγορά νέου καταστατικού. Τόνισε, δε, πως αυτή η λύση είναι η ιδανικότερη κατά την άποψη του, ενώ δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις παραμέτρους σχετικά με τα χρέη που θα μείνουν πίσω στον παλιό, πλέον, Κεραυνό όπου υπάρχει ένα σενάριο το οποίο λέει πως αυτά περνάνε σε φυσικά πρόσωπα.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Σταύρος Ρόζης, ο οποίος και εκείνος συμφώνησε απόλυτα με τον Δήμαρχο, μίλησε για λύση – μονόδρομο όσον αφορά την αγορά νέου καταστατικού, ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα στα προηγούμενα χρέη. Εξήγησε ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ηθικό με δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βρεθούν αύριο – μεθαύριο χρεωμένοι, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να ελεγθούν όλες οι παραμέτροι.

Από την μεριά του, ο πρώην πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας Θανάσης Μακροδημήτρης ξεκαθάρισε και εκείνος πως είναι 100% σύμφωνος με την λύση που προτάθηκε. Εξήγησε πως ο Κεραυνός έχει 15 δελτία στο ανδρικό τμήμα, ενώ τόσο το εφηβικό όσο και τα τμήματα Υποδομής είναι πλήρεις, αφού δεν έχει αποχωρήσει κανείς, με 80 ενεργά δελτία.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Μακροδημήτρη, παρενέβη ο Δήμαρχος ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα στον πρώην πρόεδρο να συμμετάσχει και εκείνος μέσα στο νέο Δ.Σ., δείγμα της ενότητας που υπήρξε σε όλα τα επίπεδα. Ο Θανάσης Μακροδημήτρης εμφανίστηκε θετικός και τόνισε πως μαζί του θέλει και τον υπεύθυνο τμημάτων υποδομής Αντώνη Λιάγκη, ο οποίος ουσιαστικά είναι εκείνος που έτρεξε τις Ακαδημίες και κατάφερε να τις φτάσει στο επίπεδο που βρίσκονται σήμερα.

Τον λόγο πήρε από εκεί και πέρα ο Αντιδήμαρχος Τάκης Τσίκλος που μίλησε και εκείνος για ένα νέο υγιές ξεκίνημα και μια καθαρή ομάδα με νέο καταστατικό, ενώ ο Νίκος Λιούμης που τρέχει ουσιαστικά τις εξελίξεις μαζί με τον Δήμαρχο εμφανίστηκε και εκείνος σύμφωνος με τη λύση που προτάθηκε.

Η Γενική Συνέλευση ουσιαστικά έκλεισε με την ομόφωνη απόφαση αγοράς νέου καταστατικού και ήδη αναζητείτε ομάδα που έχει πρόθεση να το παραχωρήσει – πουλήσει. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα αναμένεται να είναι ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα για τον Κεραυνό, αφού ο Νίκος Λιούμης ήδη έχει κάνει επαφές με προπονητές, παίκτες κλπ προκειμένου η ομάδα να στηθεί άμεσα και να ξεκινήσει τον αγωνιστικό της προγραμματισμό. Την Πέμπτη, δε, αναμένεται να έχουμε νέα συνάντηση όπου θα υπάρξει ενημέρωση για τις εξελίξεις από τον Δήμαρχο και την ομάδα που βγαίνει μπροστά να τρέξει τον Κεραυνό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αλλάζει σελίδα και μπαίνει σε νέα εποχή... 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 11:48