×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Κοσμάς Λεπατατζής-Θανάσης Νικολακάκης: Αντίο φίλε...

Κοσμάς Λεπατατζής-Θανάσης Νικολακάκης: Αντίο φίλε...

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και προσωπικά ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής αποχαιρετούν τον Μιχάλη Τσίκλο - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και από Νικολακάκη, ΚΑΕ Λαύριο, Μάχη Μαραθώνα, ΠΑΣ Ωρωπό

από
στις 26/08/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Εκατοντάδες είναι από χθες τα μηνύματα αποχαιρετισμού και οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις που αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φτάνουν στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ για τον θάνατο του Μιχάλη Τσίκλου.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και προσωπικά του ισχυρού άνδρα της ομάδας Κοσμά Λεπατατζή ο οποίος μας τόνισε: «Τόσο η ομάδα μου όσο και εγώ θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας. Ο Μιχάλης Τσίκλος υπήρξε προσωπικός φίλος μου και όπως έλεγε και ο ίδιος, υπήρξαμε οι δύο αρχαιότεροι εν ενεργεία προέδροι στην ΕΠΣΑΝΑ. Ήταν μεγάλος άνθρωπος και παράγοντας, αντίο φίλε...».

Ιδιαίτερη σημασία έχει και η προσωπική δήλωση του προέδρου του Νικολακάκη, κ. Θανάση: «Όλη η ομάδα του ΑΠΟ Νικολακάκη πενθεί για τον θάνατο του φίλου μου και συμαθητή μου Μιχάλη Τσίκλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Λαύριο: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την ξαφνική απώλεια του Mιχάλη Τσίκλου. Η χθεσινή απώλεια του 67χρονου επιχειρηματία και μηχανικού πλοίων Mιχάλη Τσίκλου σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την κοινωνία του Λαυρίου. Η καλοσύνη, η εργατικότητα και η πλούσια κοινωνική του δράση, τον διέκριναν καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του, γι’ αυτό και ξεχώριζε σε κάθε του βήμα, στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ήταν η ψυχή του Ολυμπιακού Λαυρίου και «αιμοδότης» πολλών σωματείων της περιοχής, Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του

-Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα εκφράζουμε την βαθειά μας θλίψη, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κου Μιχάλη Τσίκλου, ήταν ένας ηγέτης που είχε προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

-Ο πρόεδρος Τασος Ντουρμας, το ΔΣ και όλη η αθλητική οικογένεια του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΥ θέλουμε να εκφρασουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια κ. Μιχάλη Τσικλου . Να τον κρατήσουμε ζωντανό στην μνήμη μας και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπασει.Το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο εχασε ενα μεγαλο μαχητη.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 14:21