×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μιχάλη Τσίκλου

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μιχάλη Τσίκλου

Μέσα σε κλίμα οδύνης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης συγγενείς, φίλοι και όλος ο αθλητικός κόσμος αποχαιρέτησαν έναν σπουδαίο άνθρωπο και παράγοντα - «Θα σε θυμάμαι πάντα για τον ντόμπρο χαρακτήρα σου», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

από
στις 26/08/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το απόγευμα συγγενείς, φίλοι και όλος ο αθλητικός κόσμος της Αττικής στον Μιχάλη Τσίκλο, που κηδεύττηκε στο Κοιμητήριο Λαυρίου. Μέσα σε κλίμα οδύνης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης όλοι μαζί αποχαιρέτησαν έναν σπουδαίο άνθρωπο και παράγοντα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών από πνευμονικό οίδημα, αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το φέρετρο του εκλιπόντος ήταν τυλιγμένο με την σημαία της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού Λαυρίου, όπου υπήρξε για περίπου μια 20ετία πρόεδρος, καταφέρνωντας να γιγαντώσει το σωματείο και να μείνει στην ιστορία.

Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης των «ερυθυρόλευκων» υπήρξε αγαπητός σε όλους και δείγμα αυτού που καταγράφουμε είναι το πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην Εξόδιο Ακολουθία στον Ιερό Νεό Αγίου Ανδρέα.

Παρών ήταν η Δημοτική Αρχή υπό τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαρένη, οι ομάδες του Λαυρίου (Ολυμπιακός Λαυρίου, ΑΠΕ Λαυρεωτική, Παλλαυρεωτικός), πλήθος προέδρων, παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και απλών ανθρώπων, οι οποίοι βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο ενός ανθρώπου που βοηθούσε τους πάντες πάντα σιωπηλά και με ανιδιοτέλεια.

Δεκάδες ήταν και τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του Μιχάλη Τσίκλου, ένα εκ των οποίων από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που υπήρξε προσωπικός φίλος του εκλιπόντος και μάλιστα προχώρησε και στην παρακάτω προσωπική δήλωση: «Έχασα έναν αγαπημένο φίλο που γνώρισα πρώτα από την Ναυτιλία και μετά από το ποδόσφαιρο παρακολουθώντας τις εξελίξεις στις Ενώσεις και στην ΕΠΣΑΝΑ. Καλό σου ταξίδι Μιχάλη Τσίκλο, θα σε θυμάμαι πάντα για τον ντόμπρο χαρακτήρα σου».

Αξίζει να αναφερθούμε τέλος στον συγκινητικό επικήδειο λόγο του Πάτερ Κωνσταντίνου, ο οποίος αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του, εν συνεχεία αναφέρθηκε στον άνθρωπο Μιχάλη Τσίκλο που βοηθούσε τους πάντες. Μίλησε για τα ιδανικά, τις αξίες και τις αρχές που συνόδευαν τον μεγάλο ηγέτη του Ολυμπιακού Λαυρίου και έκανε τους πάντες να λυγίσουν...

Η φωτογραφία είναι ειναι τραβηγμένη πριν λίγους μήνες στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μιχάλη Τσίκλο και τον Βαγγέλη Καραμολέγκο, αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ και μέχρι πρότινος δεξί χέρι του εκλιπόντος.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 21:36