×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Από τον Παθιακάκη στον Πλατανιά ο Βουρτσάνης!

Από τον Παθιακάκη στον Πλατανιά ο Βουρτσάνης!

Νέα σπουδαία επιτυχία για την Ακαδημία και τον σύλλογο του Παθιακάκη...

από
στις 04/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Πραγματικό χρυσωρυχείο η ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη, αφού ακόμα ένας ποδοσφαιριστής παραχωρείται σε ομάδα Σούπερ Λίγκας!

Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Βουρτσάνη, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα πήρε μεταγραφή για τον Πλατανιά. Ο ταλαντούχος άσος που είχε ξεκινήσει από 5 ετών, παρακαλώ, στην Ακαδημια Παθιακάκη, προέχεται από εξαιρετική σεζόν την οποία εξαργύρωσε με την μετακίνηση του στους Κρητικούς, όπου σε πρώτη φάση θα ενταχθεί στην Κ20 του συλλόγου.

Από τον Παθιακάκη, στις Ακαδημίες του οποίου γίνεται επαγγελματική δουλειά κι αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος, εύχονται ότι καλύτερο στον ποδοσφαιριστή και καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παθιακάκης:

Από τον "ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ" στην Κ20 του ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Ο Εμμανουήλ Βούρτσανής (1998) αγωνιζομενος 3 χρόνια στον ΑΟ Γιάννης Παθιακακης (είχε ξεκινήσει από 5 ετών στην Ακαδημια) πέρασε στο πολυτεχνείο της Κρήτης και έπειτα από κινήσεις της διοίκησης πήρε μεταγραφή στην κ20 του Πλατανια. Ευχαριστούμε θερμά την Ομαδα της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ για την τιμή να συνεργαστούμε. Καλή επιτυχία Μανωλιο.