×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Παράπονα για τη διαιτησία η Ατλαντίδα και «απάντηση» από την Μάχη Μαραθώνα

Παράπονα για τη διαιτησία η Ατλαντίδα και «απάντηση» από την Μάχη Μαραθώνα

Τι αναφέρουν οι δύο πλευρές...

από
στις 25/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Τα παράπονα της για τη διαιτησία θέλησε να εκφράσει η Ατλαντίδα, μετά το 0-0 με την Μάχη Μαραθώνα. Συγκεκριμένα, στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η ομάδα της Ανθούσας στο Facebook ανέβηκε η παρακάτω ανακοίνωση μαζί με την κεντρική φωτογραφία όλο νόημα...

«Δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή δεν τα κατάφερε η Ατλαντίδα και αναδείχθηκε ισόπαλη στον Μαραθώνα με την Μάχη. Η πολύ καλή απόδοση της ομάδας αυτή την φορά, δεν συνοδεύτηκε από το πρώτο 3ποντο της χρονιάς.

Λυπηρό γεγονός, για ακόμα μια Κυριακή η διαιτησία που έκοβε σε κάθε ευκαιρία τις επιθέσεις της ομάδας μας για οφσάιντ, με αποκορύφωμα στο 8’ την ακύρωση γκολ για οφσάιντ, παραβλέποντας ότι η μπάλα επέστρεφε στον τερματοφύλακα από συμπαίκτη του και στο 65’ την υπόδειξη οφσάιντ χωρίς να έχει σηκώσει σημαία ο επόπτης. Ελπίζουμε να είναι και πάλι τυχαίο γεγονός η αδικία της Ατλαντίδας.

Άψογη η φιλοξενία από την ομάδα της Μάχης, στην οποία ευχόμαστε να επιτευχθούν οι στόχοι της».

Η αντίδραση της Μάχης Μαραθώνα ήταν άμεση, αφού έβγαλε την παρακάτω απάντηση: «Ελπίζουμε οι Διοικούντες της Ατλαντίς να επιμεληθούν όσον αφορά την εταιρεία που βιντεοσκοπούσε σήμερα στο Στάδιο και να δώσουν στην δημοσιότητα τις επίμαχες φάσεις για τις οποίες διαφωνούμε ότι έγιναν με τον τρόπο που εκφράστηκαν στην ατυχή ανακοίνωση του συμπαθές ανωτέρω σωματείου».

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016 22:58