×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Έκλεψε» την ισοπαλία από την ΑΠΕΛ στο φινάλε ο Αστ. Βάρης (video)

«Έκλεψε» την ισοπαλία από την ΑΠΕΛ στο φινάλε ο Αστ. Βάρης (video)

Με γκολ του έμπειρου μέσου Ορέστη Κατσούγκρη στο 87' η Βάρη πήρε τον βαθμό (1-1) από την καλύτερη Λαυρεωτική

από
στις 26/09/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ - ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 1-1

Η Λαυρεωτική ήταν καλύτερη, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, ισοφαριζόμενη στο 87' από τον Αστέρα Βάρης (1-1) που πάλεψε ως το φινάλε. Οι γηπεδούχοι του Θανάση Πετούρη προηγήθηκαν με τον Βαλεντίνο Γιαχάεβ, ωστόσο ένα γκολ του Ορέστη Κατσούγκρη -που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή- χάρισε στον Αστέρα τον βαθμό.

Το ματς διεξήχθη στο Γ. Ραφιάς της Νεάπολης και οι φίλοι της ΑΠΕΛ για δεύτερο συνεχόμενη αγωνιστική έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο, ενισχύοντας την ομάδα τους!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας Βάρης απείλησε πρώτος με ένα γέμισμα του Ιωσήπου όπου η μπάλα σταμάτησε στην πάνω μεριά του δοκαριού, ενώ λίγο αργότερα η Λαυρεωτική έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά του Μεντί, όπου ο Μαρινάκης με τρομερή επέμβαση του είπε όχι. Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι, που έκαναν άριστο παιχνίδι τακτικά -μέχρι τη αδράνεια του 1-1- ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Η υπεροχή τους απέφερε εν τέλει καρπούς στο 44', όταν από εκτέλεση φάουλ του Βίλα ο Βαλεντίνος Γιαχάεβ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Βάρης μη έχοντας άλλη επιλογή ανέβασε τις γραμμές του και έψαξε απάντηση. Αποτέλεσμα ήταν το ματς να ανοίξει, η ΑΠΕΛ να βρεΙ χώρους στην κόντρα και να απειλήσει σε τρεις – τέσσερις περιπτώσεις με τον Μαρινάκη, τον Μεντί και τον Σεΐτι. Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους είχαν μια – δύο επικίνδυνες στιγμές, κυρίως με μακρινά σουτ αλλά δεν έδειχναν πως έχουν τον τρόπο να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία της Λαυρεωτικής. Τελικά, ο Αστέρας βρήκε λύση από στημένη φάση: Ήταν μια εκτέλεση φάουλ, η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε και ο Κατσούγκρης που είδε τη μπάλα να του στρώνεται σούταρε από κοντά για το 1-1 που ήταν τελικό σκορ.

***Διακριθέντες για την ΑΠΕΛ οι Παντελιάς, Βίλα, Μαρινάκης και Γιαχάεβ.

***Διακριθέντες για τον Αστέρα Βάρης ο εξαιρετικός γκολκίπερ Μαρινάκης, ο Ιωσήπου, ο Κουτρομάνος και η χρυσή αλλαγή Κατσούγκρης.

Διαιτητές: Μανιώτης, Μπούξμπαουμ, Γκόντα

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Ακαρέπης, Σεΐτι, Μαραγκός (86' Απέργης), Μεντί, Γιαχάεβ (80' Παπακωνσταντίνου), Βίλα.

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Ιωακειμίδης, Βαγγέλη (46' Μερκούρης), Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης (74' Λυμπερόπουλος), Βεϊόγλου, Κοτζάι (53' Κατσούγκρης), Γκολέμης, Κουτρομάνος, Ιβάνοφ.

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 10:47