×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: «Καθαρίζει» και στην κακή της μέρα η Θύελλα Ραφήνας!

ΕΠΣΑΝΑ: «Καθαρίζει» και στην κακή της μέρα η Θύελλα Ραφήνας!
από
στις 25/02/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-1

 

Μπορεί η πρωτοπόρος της Α' ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας να μην έπιασε καλή απόδοση την Τετάρτη (25/2) στο Γιώργος Ραφιάς, ωστόσο πραγματοποίησε σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, ύστερα από ένα ισορροπημένο και μοιρασμένο ματς, επικράτησε 0-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων και πλέον έχει τον πρώτο λόγο με δεδομένο, βέβαια, πως η ρεβάνς είναι στο... σπίτι της στην Ραφήνα. Βέβαια, είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» του Τάκη Τσίκλου δεν θα τα παρατήσουν και θα το παλέψουν μέχρι τέλους για την ανατροπή, όπως έκαναν και στον πρώτο ημιτελικό όπου άξιζαν κάτι παραπάνω από την ήττα με το 0-1.

 

 

Το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, ήταν μοιρασμένο με τον Ολυμπιακό Λαυρίου μάλιστα στο πρώτο μέρος να χάνει τις σημαντικότερες ευκαιρίες κυρίως με τον κινητικό Δημήτρη Ζουμά ο οποίος με την ταχύτητα του δημιούργησε προβλήματα στα αντίπαλα στόπερ και απείλησε σε δύο περιπτώσεις.

 

Στην επανάληψη η Θύελλα βελτίωσε την εικόνα της, οι αλλαγές του Πέτρου Τσιγκούλη έπιασαν τόπο και έμοιαζε πιο απειλητική σε σχέση με ο πρώτο (κακό) μέρος που είχε. Τελικά το γκολ ήρθε στο 78' από... αναμπουμπούλα στα καρέ των γηπεδούχων, με τον Κατσούγκρη να πλασάρει από κοντά για το 0-1. Στο τελευταίο τέταρτο, όπως ήταν φυσικό, το ματς άνοιξε και ο Ολυμπιακός Λαυρίου έψαξε με μανία το γκολ χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα την υπέροχη ατομική προσπάθεια και το σουτ του Βαφειάδη, με τον Κατσιούλη να του λέει όχι στο 80' με εντυπωσιακή επέμβαση!

 

Λίγο αργότερα απείλησε και η Θύελλα Ραφήνας με σουτ του Μουλάκη με τον Κύρκο να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ.

 

*Κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό Λαυρίου οι: ΤΣΙΚΛΟΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, ΖΟΥΜΑΣ.

 

*Κορυφαίοι για την Θύελλα Ραφήνας οι: ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗΣ.

 

Άριστη η διαιτησία των: ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗ Μ., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ Ε., ΡΟΥΝΤΟΥ Ν.

 

(Παρατηρητής: ΖΙΓΚΙΡΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Τάκης Τσίκλος): Κύρκος, Κουρτάνοβιτς, Σπυρόπουλος (59' λ.τρ. Πάνου), Τσίκλος, Βαφειάδης, Μπουτσάι, Γκριμέκης, Έλενας (46' Βελετάκος), Ζουμάς (74' Παράσχος), Παπαγεωργίου, Βίλα.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κατσιούλης, Αράπης, Στάφα (47' Μουλάκης), Σερέτης, Τσέλιος, Γεραγωτέλης (76' Ντούνης), Οικονόμου, Ντόσκας, Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (84' Τασσόπουλος).

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 19:35