×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μακροδημήτρης: «Ευλογία ο Κεραυνός» - «Απόβαση» στο Μαρκόπουλο οι Κερατιώτες!

Μακροδημήτρης: «Ευλογία ο Κεραυνός» -  «Απόβαση» στο Μαρκόπουλο οι Κερατιώτες!

Τι δηλώνει ο τεχνικός του Κεραυνού εν όψει Μαρκό – Ανοίγει κερκίδα για τους Κερατιώτες, κάλεσμα της διοίκησης – Αποκτήθηκαν Μπαντουράκης & Νταής

από
στις 06/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Από το καλό στο καλύτερο πάει ο Κεραυνός Κερατέας, αφού η ομάδα έχει μπει σε μια σωστή τροχιά διοικητικά, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει φέρει ικανοποίηση στους πάντες.

Αυτό φαίνεται και από τα λόγια του Τάκη Μακροδημήτρη, με τον έμπειρο τεχνικό να χαρακτηρίζει ευλογία την παρουσία του στον πάγκο... «Σίγουρα είναι ευλογία να βρίσκεσαι στον πάγκο αυτής της ομάδας και να προπονείς τον Κεραυνό. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω και να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ.

Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο η επιτυχία ανήκει στους ποδοσφαιριστές μου. Φυσικά σημαντική δουλειά γίνεται και από τους συνεργάτες μου και τον Μπάμπη Κατσάνο», τόνισε αρχικά ο Τάκης Μακροδημήτρης και πρόσθεσε για το ματς με την Μαρκό (Κυριακή 9/10 στις 16:30): «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και η Μαρκό είναι μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα»

Την ίδια ώρα... ξεσηκωμός φαίνεται να επικρατεί στον κόσμο του Κεραυνού για τον αγώνα με την Μαρκό! Μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε, οι δύο διοικήσεις των ομάδων έφτασαν σε συμφωνία προκειμένου να ανοίξουν και οι δύο κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου...

Στην τσιμεντένια θα καθίσουν οι Μαρκοπουλιώτες, ενώ στην απέναντι πλευρά θα βρίσκονται οι Κερατιώτες, που θα έχουν μια εξέδρα δικιά τους.

Είναι βέβαιο πως ο κόσμος του Κεραυνού θα δώσει δυναμικό παρών, αν κρίνουμε βέβαια από την κινητικόττα που υπάρχει αλλά και από τους περίπου 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημ. Στάδιο Κερατέας στο ματς με τον Άρη Βούλας!

Φυσικά η διοίκηση απηύθυνε δυναμικό κάλεσμα, ενώ θα υπάρχει και πούλμαν το οποίο θα μεταφέρει τους φιλάθλους...

Τέλος, ο Κεραυνός προχώρησε σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς απέκτησε τον ικανό και έμπειρο γκολκίπερ Μπαντουράκη, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΑΟ Κουβαρά!

Παράλληλα στην Κερατέα συνεχίζει την καριέρα του και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Νταής, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο νεαρός άσος πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τον Κεραυνό την Κυριακή, όντας από τους διακριθέντες στο ματς με τον Άρη Βούλας.