×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πέρασαν... αέρα από τον Αυλώνα οι Νικητές!

Πέρασαν... αέρα από τον Αυλώνα οι Νικητές!

Η ομάδα της Ανθούσας επικράτησε 0-3 του Αυλώνα...

από
στις 18/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΥΛΩΝΑΣ-ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 0-3

Μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση για τους Νικητές, οι οποίοι απέδρασαν με το διπλό από τον Αυλώνα (0-3) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής!

Η ομάδα της Ανθούσας, πανηγύρισε έτσι δεύτερη συνεχόμενη νίκη και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αυλώνας θα μπορούσε να προηγηθεί εκείνος στο ματς στο 33', όταν σε πέναλτι που εκτελέστηκε η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια, το δύσκολο σουτ του επιθετικού απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τοντισάκης.

Λίγο αργότερα ο Καρναβιάς με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ, άνοιξε το σκόρ για τους Νικητές. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Λαθουρά κυριάρχησε και σημείωσε άλλα δύο όμορφα τέρματα με τον Παππά στο 55' και τον Μπλέτα στο 63'. Ήταν μία δίκαιη νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου όπως είναι ο Αυλώνας.  Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εξαιρετική όπως και η φιλοξενία της ομάδας του Αυλώνα, όπως σημειώνουν οι Νικητές.

Διαιτητές: ΦΩΣΤΕΡΗΣ Γ., ΔΗΜΑΣ Μ., ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ Β.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Τοντισάκης, Τζούφης, Παπαπέτρου, Παπανικολόπουλος, Καρναβιάς, Κοσκολός (65' Κουλούτζος), Σωτηρόπουλος, Γεράνης, Λεμονής Θ. (80' Κυρλάκης), Μπλέτα, Παππάς (73' Σέχου).