×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Άνετη «τριάρα» πρόκρισης η ΑΠΕ Λαυρεωτική

Άνετη «τριάρα» πρόκρισης η ΑΠΕ Λαυρεωτική

Η ομάδα του Θανάση Πετούρη επικράτησε 0-3 του ΑΟ Ραμνούς και πέρασε στον επόμενο γύρο

από
στις 19/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΡΑΜΝΟΥΣ - ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-3

Στο... ρελαντί! Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα η ΑΠΕ Λαυρεωτική κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Γραμματικό επικτατώντας 0-3 του ΑΟ Ραμνούς, σφραγίζοντας την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Λαυριώτες του Θανάση Πετούρη, που επιβεβαίωσαν και σήμερα την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, παρουσιάστηκαν σοβαροί και ξεπέρασαν άνετα το εμπόδιο ενός αντιπάλου που απείλησε ελάχιστα.

Άλλωστε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια, κάτι που φάνηκε με το... καλημέρα. Η ΑΠΕΛ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι -το κέρδισε ο Απέργης- του Βαλεντίνου Γιαχάεβ, ενώ στο 55' ήρθε το 2-0 με πλασέ του Απέργη, από ενέργεια του Σεΐτι. Η ομάδα του Λαυρίου, που επέβαλε τον ρυθμό της καθ' όλη τη διάρκεια του 90λεπτο, διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 76' με κεφαλιά του 16χρονου Κώστα Βουκελάτου, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά τη σέντρα του Παντελιά.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τσαλίκογλου, Μπαλαγκά

ΑΟ ΡΑΜΝΟΥΣ: Ζαγάρης, Κούκης (46' Δημονάνης), Κίτσι, Χατζηπέτρος, Κατούντας, Μυλωνάς (56' Μπούσουλας), Αμάτι, Κόλλιας, Σαμανίδης, Γκιόζι, Κληρονόμος.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Παπακωνσταντίνου, Μαρινάκης (75' Βουκελάτος), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης (80' Χαμόλι), Απέργης, Μαραγκός, Τζώρας, Γιαχάεβ (70' Ακαρέπης), Σείτι.