×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Καθάρισε με Μπούρα ο Παλληνιακός

Καθάρισε με Μπούρα ο Παλληνιακός

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε 0-3 του Αστέρα Γλ. Νερών και πέρασε στην επόμενη φάση

από
στις 19/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-3

Άνετο πέρασμα από τα Γλυκά Νερά και πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Παλληνιακό! Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, επικράτησε 0-3 του τοπικού Αστέρα και σφράγισε την παρουσία της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Η Παλλήνη παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, δεν έχασε τη συνοχή της και κατάφερε σχετικά εύκολα να φτάσει στο τελικό σκορ. Ανοιξε το σκορ στο 5' με σουτ του Μπούρα, ο Καστής στο 35' με πέναλτι έκανε το 0-2 (ο Χαρίστης το κέρδισε), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο ταλαντούχος Δημήτρης Μπούρας, που ήταν κορυφαίος του αγώνα. Ο Παλληνιακός είχε και δύο δοκάρια με τους Κοβάνη και Κυριόπουλο.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Μήταρης, Βιτσεντζάτος

ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Γ. ΝΕΡΩΝ: Πλέσσας, Νάσιος, Πατραμάνης, Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Ντούγιας, Παπουτσής (57' Σπυρόπουλος), Λεντζάκης (73' Βλάχος), Αναγνωστόπουλος (68' Αλεξανδρής), Βλαχιώτης, Κορδάτος.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Κοτρωζίνης (68' Καλφακάκος), Καλούδης, Καββαδίας, Χαρίσης (46' Κοβάνης), Μαυράκης, Καστής (62' Κυριόπουλος), Βυργιώτης, Μπούρας.