×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Τρίποντο-«χρυσάφι» για τον Αετό Πικερμίου!

Τρίποντο-«χρυσάφι» για τον Αετό Πικερμίου!

Με γκολ του Καραβατάκη στο 86' και του Μπομπέι στο 93', που πέρασαν ως αλλαγή στην επανάληψη, ο Αετός Πικερμίου επικράτησε σε βάρους του Κουβαρά με 2-0

από
στις 22/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ 2-0

Πολύτιμη νίκη για τον Αετό που ανεβαίνει βαθμολογικά και ψυψολογικά... Η ομάδα του Πικερμίου, με γκολ του Καραβατάκη στο 86’ και του Μπομπέι στο 93’, που πέρασαν ως αλλαγή στην επανάληψη, επικράτησε σε βάρους του Κουβαρά με 2-0 στο Δημοτικό Γήπεδο της Ραφήνας, για την 8η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο πρώτο μέρος παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με μοναδική καλή στιγμή στο 29’ λεπτό όταν ο Ιωάννου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή μετά από λάθος των αμυντικών του Κουβαρά, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δριχούτη.

Στην επανάληψη ο Αετός Πικερμίου είχε την καθολική υπεροχή χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Ιωάννου στο 51’ και ο Καραβατάκης, που είχε περάσει ως αλλαγή στην θέση του Αιδώνη, στο 66’ λεπτό, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ενώ σουτ του Ζαφειρόπουλου στο 80’ λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Την λύση για την ομάδα του Πικερμίου έδωσε ο Καραβατάκης στο 86’ λεπτό όταν μετά από κτύπημα κόρνερ πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους τους αμυντικούς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δριχούτη κάνοντας το 1-0. Οι παίκτες του Αετού συνέχισαν να ψάχνουν το 2ο γκολ και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωάννου στο 91’ λεπτό, σουτ του οποίου τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο ίδιος παίκτης όμως λίγο πριν την λήξη του αγώνα σε σέντρα που επιχείρησε από τα δεξιά, βρήκε τον Μπομπέι στην μικρή περιοχή, και εκείνος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Κουβαράς τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σύρου με 2η κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτητές: Φωστέρης, Βλαχόπουλος, Ραδίσης

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Χατζόπουλος, Μοιρώτσος, Φράγκος (71’ Σερμαγιάς), Γκούτσιας Γ., Καλογραιάκης (46’ Μπομπέι), Γκιντίδης, Κονταρίνης, Αρβανιτίδης, Αϊδώνης (57΄Καραβατάκης), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Δριχούτης, Τσούνης, Σύρος, Λιάπης, Κοντζιάς, Στουραϊτης (90’ Νικολακόπουλος), Χατζής (90’ Ζάζας), Μικιρδιτσιάν (46’ Σωφρονής), Πρίφτης, Τόλιας, Elezi.

(πηγή φωτο: irafina)

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 20:09