×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

«Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε ο Παλλαυρεωτικός!

«Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε ο Παλλαυρεωτικός!

Ντέρμπι με τα όλα του στο Λαύριο, με τον ΑΟ Άρτεμις να «λυγίζει» στο 94' και τον Παλλαυρεωτικό να παίρνει την ισοπαλία (1-1) – Πολλές φωνές για τη διαιτησία του Βλάχου!

από
στις 22/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ 1-1

Ματς για γερά νεύρα στο Γ. Ραφιάς... Ο ΑΟ Άρτεμις κρατούσε μέχρι το 94' τρίποντο-χρυσάφι, ωστόσο ένα γκολ του Παλλαυρεωτικού στην τελευταία φάση χάρισε στους Λαυριώτες τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) σ' αυτή την 8η αγωνιστική. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του, αφού δεν έλειψε η ένταση και το πάθος, την ώρα που υπάρχουν πολλές φωνές για τη διαιτησία, αφού ο Βλάχος ελέγχεται σε πολλές περιπτώσεις. Όπως και να' χει, το τελικό 1-1 μάλλον μοιάζει δίκαιο για τις δύο ομάδες, αφού πάλεψαν και είχαν τα καλά τους διαστήματα στο ματς.

Πρώτος απείλησε ο Παλλαυρεωτικός με σουτ άουτ του Ζουμά, ενώ στο 22' ο Μπλάνας είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Ο ΑΟ Άρτεμις απάντησε στις ευκαιρίες στο 32' με κεφαλιά του Ράσα και στο 40' με χαμένο τετ-α-τετ του Σαρίκι. Και στις δύο περιπτώσεις ο Κάπα είπε όχι! Στο 42', ωστόσο ο γκολκίπερ του Παλλαυρεωτικού δεν είχε απάντηση, όταν ο Βετουλαδίτης έκανε τρομερή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και φτάνοντας έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Λούτσα έδειχνε να ελέγχει το ματς, την ίδια ώρα που ο Παλλαυρεωτικός των πολλών απουσιών μη έχοντας ηρεμία δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκοντας χώρους στην κόντρα απειλούσαν πότε με τον Καζάλα, πότε με τον Βετουλαδίτη και πότε με τον Παναγόπουλο, ο οποίος στο 75' έχασε μοναδική ευκαιρία για να καθαρίσει το ματς (πλάσαρε ελάχιστα άουτ σε καταπληκτικό γύρισμα πάρε-βάλε του Τσουκαλά).

Η Λούτσα, λοιπόν, δεν καθάρισε τη νίκη και το... πλήρωσε στο φινάλε. Ο Παλλαυρεωτικός μπόρεσε στο τελευταίο τέταρτο να βάλει τον αντίπαλο στα καρέ του και πίεσε για την ισοφάριση. Έχασε μοναδική ευκαιρία στο 78' με σουτ άουτ του Ασλάνη, ενώ στο 90' ο Μπλάνας είπε όχι σε φάση διαρκείας. Ο γκολκίπερ του ΑΟ Άρτεμις, ωστόσο, δεν είχε την καλύτερη δυνατή αντίδραση στο 94', όταν μετά ωραίο γύρισμα του Χρήστου Σουλιώτη, δεν έδιωξε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1...

***Πολλές φωνές για την διαιτησία του Βλάχου και από τις δύο πλευρές. Η Λούτσα ζητά πέναλτι στο πρώτο μέρος για χέρι αμυντικού, ο Παλλαυρεωτικός φωνάζει για μη αποβολή του Φυτιλή με δεύτερη κίτρινη όταν κλώτσησε τη μπάλα μακριά. Από το Λαύριο διαμαρτυρήθηκαν, δε, και στο 90' για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ζουμά, υπάρχει ανατροπή. Έχασε τον έλεγχο σε πολλά σημεία ο Βλάχος...

***Μίνι ένταση επικράτησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η κατάσταση ηρέμησε γρήγορα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αλλά και την επέμβαση του αντιπροέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλη Καραμολέγκου, ο οποίος είδε το ματς δίπλα στον ισχυρό άνδρα της Λούτσας Λουκά-Μάριο Λαμπρόπουλο.

***Το παρών στο Γ. Ραφιάς έδωσε και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, που δεν χάνει εντός έδρας ματς των τοπικών ομάδων της πόλης.

***Κορυφαίος του Παλλαυρεωτικού ο Φετολάρι, διακριθέντες οι Μπαγιάστας, Σουλιώτης και Πάνου.

***Για την Λούτσα, διακριθέντες οι Καζάλας, Βετουλαδίτης και Μπρέγκου.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Μπούξμπαουμ, Καραθανάσης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης (70' Βασιούλας), Μπαγιάστας, Πάνου, Σουλιώτης, Φετολάρι, Ζουμάς, Μωραΐτης (52' Παπαδόπουλος Ι.), Ασλάνης, Δρούγκας (46' Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος Κ.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Μπλάνας, Καζάλας, Βετουλαδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Μπρέγκου, Ράσα (46' Παναγόπουλος), Σαρίκι, Φυτιλής (85' Καδίτης), Τσουκαλάς, Διαμαντής (70' Κανάκης).

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 00:08