×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασαν τα Καλύβια!

Ξέσπασαν τα Καλύβια!

Η ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου άφησε πίσω της τα στραβά αποτελέσματα, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στον Ωρωπό

από
στις 23/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ - ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ 4-0

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες ο ΠΑΟ Καλυβίων, που προερχόταν από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα του Παντελή Βασιλακόπουλου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής έπιασε εξαιρετική απόδοση και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 απέναντι στον Ωρωπό.

Ήταν ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα επέβαλαν τον δικό τους νόμο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον ΠΑΣ, που είναι μια επίσης εξαιρετική ομάδα και η οποία προερχόταν από τρεις σερί νίκες. Τα Καλύβια νίκησαν κατά κράτος και επιβεβαίωσαν πως θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, την ίδια ώρα που ο Ωρωπός έχασε στο 2ο λεπτό τον βασικό του αμυντικό Μήτρου, ο οποίος μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του χτύπησε στο πρόσωπο και βγήκε αναγκαστική αλλαγή. Η υπεροχή των Καλυβίων απέφερε καρπούς στο 26', όταν ο Σκέρντι Πλάκα με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 46' ο Σωτήρης Χριστόπουλος με σουτ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Το πιο όμορφο γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 56': Ήταν μια άριστα ορανωμένη επίθεση από τα Καλύβια, με τον Μάτι να βρίσκει τον κορυφαίο του αγώνα Τσομπανάκη κι αυτός με αριστερό διαγώνιο σουτ να γράφει το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87' ο Μάτι, ενώ στο 60' τα Καλύβια είχαν και δοκάρι με τον Πασχάλη.

***Διακριθέντες για τον ΠΑΟ Καλυβίων οι: Τσομπανάκης, Μάτι, Χριστόπουλος Σωτήρης, Χριστόπουλος Φάνης.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Παπαδιώτης, Μακρής

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Χριστόπουλος Φάνης, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (67' Χάσκα), Τσώκος (56' Πασχάλης), Τσομπανάκης, Σκέρντι Πλάκα (67' Κοτσίου), Μάτι, Χριστόπουλος Σωτήρης.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Ντέρκα, Αλιάι, Μήτρου (2' λ.τρ. Ευφραιμίδης), Βολιώτης (80' Κατσίκας), Νικολάου, Σκαρμούτσος, Κανάρης, Μπαλόκας Γιώργος, Φιλλής, Μίχας, Μπραχιμάι (46' Γιουνάς).