×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Νέα νίκη οι... Νικητές, σε ματς με σοβαρό τραυματισμό!

Νέα νίκη οι... Νικητές, σε ματς με σοβαρό τραυματισμό!

Η ομάδα της Ανθούσας νίκησε 2-0 το Καπανδρίτι, έκανε το 3Χ3, ωστότο το ματς στιγματίσθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του χαφ του Καπανδριτίου Ανδρέα Σελίστα στο κεφάλι

από
στις 25/10/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΝΙΚΗΤΕΣ-ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2-0

Τρίτη διαδοχική νίκη των Νικητών σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα της Ανθούσας που δείχνει εξ αρχής τις προθέσεις της, επικράτησε (και) του αξιόμαχου Καπανδριτίου με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΑΝΑ, κάνοντας το 3Χ3.

Βέβαια, ο αγώνας στιγματίσθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του χαφ του Καπανδριτίου Ανδρέα Σελίστα στο κεφάλι (έχασε για λίγο τις αισθήσεις του), λίγο πριν τελειώσει το α’ ημίχρονο. Ο παίκτης αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες της γιατρού του αγώνα κ. Τόλια, διεκομίσθη στο ΚΑΤ που εφημέρευε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου του έγινε αξονική τομογραφία και πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, με εντολή να παραμείνει εκτός αθλητικής δραστηριότητας για 10 ημέρες.

Το παιχνίδι αποτέλεσε δύσκολο τεστ για την ομάδα των Νικητών καθώς το νεανικό συγκρότημα του Καπανδριτίου έφερε αντίσταση κι έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Σκόρερ των δύο τερμάτων της συνάντησης αναδείχθηκε ο Παππάς στο 9’ και στο 83’. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Σωτηρόπουλο και τον Μπλέτα, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα 46’-60' είχαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τριγάζης, Κουλοχέρης.

ΝΙΚΗΤΕΣ: Τοντισάκης, Τζούφης, Παπαπέτρου, Παπανικολόπουλος, Καρναβίας, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Γεράνης, Θαν. Λεμονής (65’ Κουλούτζος), Μπλέτα (83’ Σέχου), Παππάς (89' Σταθόπουλος).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σαρρής, Βελτανιώτης (75’ Στέφ. Σδράλιας), Λίκο, Πέτρου, Σίνας, Σελίστα (46’ λ.τρ. Κ. Μαντάς), Μπουλέκος, Ξ. Μαντάς, Τρινταφύλλου, Βλάχος, Νέλι (46’ Ν. Μελιράς).

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 12:37