×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Κεραυνός Κερατέας: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλη ''σφαγή''»!

Κεραυνός Κερατέας: «Δεν θα επιτρέψουμε άλλη ''σφαγή''»!

Τα παράπονα του Κεραυνού για τη διαιτησία πήραν επίσημη μορφή, με τους Κερατιώτες να τονίζουν πως «η ανοχή και η υπομονή μας εξαντλήθηκαν», προσθέτοντας «σεβαστείτε το όνομα, την διαδρομή, την ιστορία του μοναδικού σωματείου της ΕΠΣΑΝΑ με πανελλαδικούς τίτλους»

από
στις 10/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κεραυνός Κερατέας:

«“ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ”

Κύριοι,

Το Δ.Σ. του Κεραυνού Κερατέας, εκφράζοντας και την καθολική αίσθηση των φιλάθλων της ομάδας μας, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε άλλη φορά την “σφαγή” της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο. ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ. Ως νέο Δ.Σ. ασχοληθήκαμε μόνο με την ανασυγκρότηση της ομάδας μας, με μόνο σκοπό την λειτουργία της πάνω σε σταθερές βάσεις ώστε σύντομα να είναι εκεί που της αξίζει. Στα ψηλότερα σκαλοπάτια, όπως αρμόζει στην μέχρι τώρα πορεία της, στην ιστορία της και στους φιλάθλους της.

Η Διαιτησία του κ. Μπερέντα στο παιχνίδι μας με την Βάρη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σεβαστείτε το όνομα, την διαδρομή, την ιστορία του μοναδικού σωματείου της ΕΠΣΑΝΑ με πανελλαδικούς τίτλους και αφήστε τους ποδοσφαιριστές μας και το ποδοσφαιρικό team να απολαμβάνει τους κόπους και τον ιδρώτα τους.

Η ΑΝΟΧΗ και Η ΥΠΟΜΟΝΗ μας εξαντλήθηκαν.

Υ.Γ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ότι έχει συμβεί οφείλεται σε ανθρώπινα λάθη. Στόχος είναι να διορθωθούν για το καλό του ποδοσφαίρου της ΕΠΣΑΝΑ».