×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Εθνικός Νέας Μάκρης σταμάτησε και... έπιασε τους Νικητές

Ο Εθνικός Νέας Μάκρης σταμάτησε και... έπιασε τους Νικητές

Πρώτη απώλεια και ήττα για τους Νικητές Ανθούσας Μεσογείων, 2-1 από τον Εθνικό Νέας Μάκρης

από
στις 13/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ - ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 2-1

Το νικηφόρο σερί αποτελεσμάτων που έτρεχαν οι Νικητές σταμάτησε το Σάββατο (12/11) στη Νέα Μάκρη! Εκεί, ο τοπικός Εθνικός κατάφερε να επικρατήσει 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, πιάνοντας στην κορυφή την ομάδα της Ανθούσας... Ήταν ένα ντέρμπι χωρίς πολλές φάσεις, με παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες.

Ο Εθνικός έβγαλε περισσότερη εμπειρία, ψυχή και αποτελεσματικότητα στον αγωνιστικό χώρο και παρότι από το 35' έπαιζε με παίκτη λιγότερο έφτασε στο μεγάλο τρίποντο. Από την πλευρά τους οι Νικητές που δεν βρέθηκαν στην καλύτερη δυνατή μέρα, πλήρωσαν την απουσία του φυσικού ηγέτη τους Θανάση Λεμονή.

Στο 35’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ελευθερίου και ο Εθνικός αναγκάσθηκε να παίζει με 10 παίκτες για 55’ λεπτά! Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο β’ μέρος και πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ. Το 1-0 σημείωσε στο 48’ ο Ταμιχτσής, ενώ το 2-0 έγινε στο 52’ από τον Μακρυδάκη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’, με πέναλτυ που κέρδισε ο Γεράνης, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Καρναβίας (2-1).

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Στάσης, Κορωνιάς

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ: Σουσούνης, Κατσορίδας (72’ Παπάς), Γεωργιόπουλος, Αλτιπαρμάκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Ζαννάκης (85’ Γρίβας), Γιώργ. Κόλλιας, Μακρυδάκης (78’ Ρουγγέρης), Ταμιχτσής, Μασούρας.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Τοντισάκης, Τζούφι (68’ Παπανικολόπουλος), Παπαπέτρου (56’ Σέχου), Θεοχαρίδης, Καρναβίας, Γυφτέας (35’ λ.τρ. Μπλέτα), Γεράνης, Κοσκολός, Σταθόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παππάς.