×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Σούπερ Κεραυνός! (video)

Σούπερ Κεραυνός! (video)

Με δύο «ζωγραφιές» των Λιούμη-Κακαρά οι Κερατιώτες επικράτησαν δίκαια 2-0 του Αχιλλέα και επέστρεψαν στις επιτυχίες

από
στις 13/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ 2-0

Επέστρεψε στις επιτυχίες με εξαιρετική εμφάνιση ο Κεραυνός! Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη έδειξε πως άφησε πίσω τα στραβά αποτελέσματα και επικράτησε δίκαια 2-0 του Αχιλλέα σ' αυτή την 9η αγωνιστική. Ήταν ένα ματς όπου οι Κερατιώτες κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με δύο «ζωγραφιές» των Λιούμη (απευθείας φάουλ)-Κακαρά (απευθείας κόρνερ) και δεν είχαν πρόβλημα στην επανάληψη να κρατήσουν το τρίποντο που τους φέρνει στην τέταρτη θέση.

Ο Κεραυνός, όπως προείπαμε, στο πρώτο 45λεπτο ήταν ανώτερος, έκανε το παιχνίδι του και όντας άριστος στημένος τακτικά δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο. Οι γηπεδούχοι με το... καλημέρα ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ντε Ντέους (δεν υπάρχει τίποτα ο αμυντικός βρίσκει μπάλα), ενώ στο 11' ο Βραζιλιάνος άσος είχε εκτέλεση φάουλ όπου ο Τόλιας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ! Η πίεση που ασκούσε ο Κεραυνός όσο περνούσε η ώρα γινόταν και μεγαλύτερη, με τον Νταή να απειλεί στο 30' με αριστερό σουτ και τον Κακαρά στο 31' με πλασέ. Και στις δύο περιπτώσεις ο Τόλιας έκανε μεγάλες επεμβάσεις.

Ο Αχιλλέας σε όλο εκείνο το διάστημα ήταν καλά στημένος αμυντικά και κοιτούσε να απειλήσει στην κόντρα, πράγμα που έκανε στο 7' με τον Τσαλιαγκό και στο 21' με τον Τσάκαλο. Εν τέλει η υπεροχή του Κεραυνού απέφερε καρπούς στο 33', όταν ο Λιούμης εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ, η μπάλα παρά την υπερπροσπάθεια του Τόλια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν το δεύτερο τέρμα, το οποίο πέτυχε στο 38' ο Κακαράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Στο 39' λίγο έλειψε ο Κεραυνός να πετύχει και τρίτο γκολ αλλά ο Νταής σούταρε λίγο άουτ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας (που ζήτησε πέναλτι στο 46' για χέρι μέσα στην περιοχή, σωστά έδειξε παίζετε ο Μανιώτης) ανέβασε τις γραμμές του, ρίσκαρε περισσότερο και πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε, βέβαια, ως συνέπεια ο Κεραυνός να βρίσκει κενά σε αντεπιθέσεις και να απειλεί. Γενικά το ματς είχε καλό ρυθμό μέχρι ένα σημείο και φάσεις εκατέρωθεν στο β' μέρος. Στο 50' ο Μουσαράι από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει, ενώ στο 57' ο Σότα για τον Κεραυνό με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Ο Αχιλλέας στο 73' έχασε καλή ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς με σουτ άουτ του Καψιόχα, ενώ στο 86' ο Κακαράς αρχικά και εν συνεχεία ο Ντε Ντέους άγγιξαν το τρίτο τέρμα. Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, όταν αποβλήθηκε ο Ξενάκης με απευθείας κόκκινη για σπρώξιμο στον Μαγγανά που κρατούσε την μπάλα...

***Παρών στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής και πρόεδρος του Κεραυνού Δημήτρης Λουκάς, όπως και οι αντιδημαρχοι κ.κ. Αδάμης, Τσίκλος, Αντωνίου ***Δεν υστέρησε κανείς για τον Κεραυνό Κερατέας ***Καλή η διαιτησία του Μανιώτη

Διαιτητές: Μανιώτης, Γουρνιάς, Σπίθας

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (Αργύρης Πουλάκης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Φραγκής, Ξένος, Σότα, Λιούμης, Βαγγέλη, Κακαράς, Μπρότσι (65' Μαγγανάς), Νταής (80' Χελιώτης), Ντε Ντέους, Μουσαράι (85' Κώτσος).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Τόλιας, Σιαδήμας (70' Θεοδώρου), Καψιόχας, Βαφειάδης, Καραπαναγιώτης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Καλογήρου (46' Αβραμόπουλος), Σταματόπουλος (60' Ξενάκης), Τσάκαλος, Μαραντίδης.