×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πρόκριση... ψυχολογίας ο Παλληνιακός!

Πρόκριση... ψυχολογίας ο Παλληνιακός!

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα επικράτησε 0-1 στο Κρυονέρι με γκολ του Κυριόπουλου στο 95' της παράτασης

από
στις 23/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1

Πρόκριση στα προημιτελικά και ψυχολογική τόνωση για τον Παλληνιακό που νίκησε 0-1 το Κρυονέρι με γκολ του Κυριόπουλου στο 95' της παράτασης. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Καμαρίτη και Άνινο, τους οποίους σταμάτησε με καλές επεμβάσεις ο Βιταλιώτης.

Στην επανάληψη η Παλλήνη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ανέβασε την απόδοση της, πατούσε πιο γερά στο γήπεδο και είχε την πρωτοβουλία. Απείλησε μάλιστα σε δύο-τρεις περιπτώσεις, ωστόσο το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του 90λεπτου. Έτσι, Κρυονέρι και Παλληνιακός έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 95' με κεφαλιά του Κυριόπουλου και να κλείνουν θέση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Διαιτητές: Μανιώτης, Δουλγεράκης, Τζαφόλιας Β.

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Σολδάτος, Κολώτας, Κανταρέλης, Βαμβάτσικος, Δεσύλλας, Χρισικόπουλος, Καμαρίτης, Ρίζος (60' Θανασούλης), Μπερμπάντης (46' Άνινος), Έρβιν (70' Ζερμπίνης).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Βιταλιώτης, Χαρίσης, Γιαννόπουλος (65' Κοτρωζίνης), Καλφακάκος (65' Καστής), Καλούδης, Κυριόπουλος, Μπούρας (100' Παυλίδης), Βυργιώτης, Καμάρας, Μαυράκης, Βλάχος.