×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασε η Σταμάτα!

Ξέσπασε η Σταμάτα!

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, επικράτησε 2-5 της Δόξας Ποντίων

από
στις 28/11/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ. - ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ 2-5

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Σταμάτα, που προερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες. Η ομάδα του Βαγγέλη Κουτσογιάννη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, κατάφερε να επικρατήσει 2-5 της Δόξας Ποντίων και να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

Η Σταμάτα, κυρίως στο πρώτο μέρος, ήταν σαρωτική και πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ της 0-4. Το ματς ξεκίνησε με δύο γκολ του Δημητρίου (το δεύτερο με πέναλτι), ενώ το 0-3 σημείωσε ο Κοσμάς Πέππας με κεφαλιά. Το 0-4, που ήταν σκορ ημιχρόνου, πέτυχε ο νεαρός Χρυσανθόπουλος. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα, ο Κουτσογιάννης προχώρησε σε αλλαγές κι έτσι η Δόξα κατάφερε να ισορροπήσει. Ο Μπεντής ήταν εκείνος που πέτυχε το 0-5, ενώ οι Πόντιοι μείωσαν στο τελικό σκορ με δύο γκολ του Μαβίδη στο τέλος (78' και 85').

***Δεν υστέρησε κανείς για την Σταμάτα, με τον νεαρό γκολκίπερ Πρωτόπαππα να είναι σταθερότατος όποτε χρειάστηκε ***Για τη Δόξα Ποντίων ξεχώρισαν Μαβίδης, Βλαντόιου

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσέλιος, Περδίκης

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλας, Λαζαρίδης, Σιρινίδης (56' Αθανασέλος), Μιχαηλίδης (57' Αντωνιάδης), Ρούντος, Θεοδώρου, Κότσαλος, Καπαλίδης (76' Κουλέπης), Μαβίδης, Βλαντόιου, Βενετεκίδης.

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Πρωτόπαππας, Φαραντάκης, Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος (46' Μπέντης), Χαμπέρης (78' Παπάζης), Δημητρίου (66' Άνινος), Πέππας Κοσμάς, Μπουρτζαλιάνι, Χρυσανθόπουλος, Τορλαχίδης.