×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Πέρασε εύκολα από τον Κουβαρά ο Σαρωνικός

Πέρασε εύκολα από τον Κουβαρά ο Σαρωνικός

Η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη επικράτησε 0-3 με καλό ποδόσφαιρο

από
στις 11/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 0-3

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Σαρωνικό ο οποίος ανεβαίνει βαθμολογικά και ψυχολογικά... Η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, επικράτησε 0-3 του Κουβαρά εκμεταλλευόμενη το εκρηκτικό ξεκίνημα που είχε στο παιχνίδι. Οι Αναβυσσιώτες ήλεγχαν απόλυττα τον ρυθμό και κατά διαστήματα έπαιξαν και όμορφο ποδόσφαιρο.

Το 0-1 ήλθε μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Λέμε κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πρίφτη. Ο ταλαντούχος Αλεξίου από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. Το 0-2 ήλθε στο 10' από τον διακριθέντα Φάνη Τσομπανάξη ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από προσπάθεια του Χαρίτου στο δοκάρι.

Ο Σαρωνικός από εκεί και πέρα έριξε ταχύτητα με τον Κουβαρά να προσπαθεί να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού δύο-τρεις προσπάθειες σταμάτησαν στον σταθερό Καραλή. Όλα τελείωσαν στο 75', όταν ο Χαρίτος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3, κι ενώ ο Σαρωνικός είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ.

Διαιτητές: Δραγάτης, Σπυρόπουλος, Ρούντος

ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ: Καραογλάνης, Λευκάκης (76' Ρέρρας), Σύρος, Πρίφτης (25' Χατζής), Κοντζιάς, Λιάπης, Μπουλούμπασης, Τόλιας, Κόλλιας, Βαρσαμογιάννης, Λέσσης (72' Βουλισμάς).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Μαλατάνος, Κατσίκης (69' Μπούκης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Αλεξίου, Τσομπανάκης (63' Κοεχλέρ), Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος, Βελετάκος (46' Ναυπλιώτης), Λέμε.

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 15:22