×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΒΟΜΒΑ στην ΕΠΣΑΝΑ: Έτοιμη να αποσυρθεί η Ατλαντίδα από το πρωτάθλημα!

ΒΟΜΒΑ στην ΕΠΣΑΝΑ: Έτοιμη να αποσυρθεί η Ατλαντίδα από το πρωτάθλημα!

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό θα μιλάμε για εικόνα διάλυσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής – Βράζουν στην Ατλαντίδα με τη διαιτησία

από
στις 18/12/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Κοντά σε μια πρωτοφανή απόφαση βρίσκεται η διοίκηση της Ατλαντίδας, η οποία έχει τρομερά παράπονα από την ΕΠΣΑΝΑ και τη διαιτησία. Η ομάδα της Ανθούσας, όπως μας ενημέρωσε επίσημα ο ισχυρός της άνδρας Γιάννης Στασινόπουλος, είναι έτοιμη να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα (!) διαμαρτυρόμενη για όλα όσα έχει υποστεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως η Ατλαντίδα είναι ομάδα που έχει αδικηθεί φέτος από τη διαιτησία, ενώ η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι φαίνεται πως ήρθε σήμερα στην Κερατέα, όπου δεν δόθηκαν δύο πέναλτι-μαρς στην ομάδα του Τσιώλη για μαρκαρίσματα σε Καμπάνταη και Κούτρο. Σε περίπτωση βέβαια που η Ατλαντίδα κάνει πράξη την απειλή της και αποχωρήσει, θα μιλάμε για πρωτοφανές γεγονός και εικόνα διάλυσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, αφού δεν είναι και το πιο τιμητικό πράγμα για μια Ένωση να αποσύρεται ομάδα από το πρωτάθλημα.

Η Ατλαντίδα εξέδωσε, μάλιστα, ήδη και ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην οποία ανφέρει: Η τραγική διαιτησία της ΕΠΣΑΝΑ έκανε ξανά την δουλειά, που της έχουν υποδείξει οι χρηματοδότες της. Συγχαρητήρια και στον κο Χαρισμανίδη για τα δύο πέναλτι που δεν "είδε" σήμερα στην Κερατέα. Όπως γνωρίζουν όλοι, τα παιχνίδια της Ατλαντίδας βιντεοσκοπούνται και αυτή την φορά δεν θα δεχθούμε καμία συγνώμη από κανένα "υπάλληλο".

Επίσης, από την Ατλαντίδα ενημερώνουν πως δεν θα δώσει το παρών κανείς από την ομάδα στις απονομές στις 23/1.